Hur kan jag återanvända skokartonger?

December 11

Skokartonger tenderar att vara robust och kompakt, och är ofta en perfekt storlek för kreativa återanvändning idéer. De kan vara praktiskt för förvaring, utskick, organisering och hantverk projekt. För berörs om utseende av skokartonger människor, kan de snabbt täckt av papper för att få dem att se mer enhetlig, eller demonteras och vände ut och in för att exponera slätten interiören.

Ett sätt att använda skokartonger är för sitt ursprungliga ändamål: Förvaring skor. Damskor i synnerhet tenderar att bli scuffed och skadade på rutin förvaring. Sko påsar kan ge ett kompakt metod för att lagra skor men de tenderar också att bli oorganiserad. Lådor tillåta lagring av skor i sina ursprungliga behållare för att förhindra skador och samtidigt göra det lätt att hitta rätt par skor med ett ögonkast.

Skokartonger är också användbara för att lagra hantverk leveranser, leksaker och andra små föremål som tenderar att sprida ut och göra en enda röra. I hantverk, kan de göra utmärkta automater för band, garn, broderier tandtråd och liknande förnödenheter. De är också användbara för lagring inom större lådor och kartonger; en uppsättning lådor i en byrålåda, till exempel, kan skilja ut underkläder och strumpor och förhindra mässar.

Dessutom kan skokartonger vara kraftfulla organisera verktyg. De kan vara praktiskt för mottagandet lagring, vilket möjliggör lagring av olika typer av kvitton på sina egna lådor för att göra skatterna lättare i slutet av året. För hushåll som använder kuvert budgetering, kan en skokartong hålla budgeten kuvert på en central plats för bekvämlighet. Storleken är också lämplig för fotografier, cd-skivor, brev, digitala videoskivor och andra medier som tenderar att bli oorganiserat om de lämnas lös.

Skokartonger är en bra storlek för dioramor och liknande hantverk projekt. De gör mycket användbara utskick behållare för vård paket. Den robusta konstruktionen eliminerar behovet av extra förstärkning, och storleken är lämplig för att posta en mängd olika föremål. En annan användning för en skokartong kan vara en bön eller mål låda, där folk skriver ner idéer, bekymmer, eller mål och hålla dem i rutan för att hålla dem för framtida reflektion.

Trädgårdsmästare kan finna skokartonger idealiska för förvaring av förpackningar av utsäde samt botaniska prover och trädgårds noter. Kockar kan använda dem för receptet organisering, eftersom storleken tillåter lagring av stora receptkort med plats för anteckningar som kockar experimentera med matlagning projekt. De kan också göra nytta medicinering och medicinska försörjnings arrangörer.

  • Skokartonger kan användas för att fördela broderier tandtråd och andra hantverk leveranser.
  • Skokartonger kan användas för att lagra CD-skivor.