Vad är några utomhusaktiviteter i Pensacola, Florida?

December 10

För alla som vill tillbringa en tid i en stad med vackra vita sandstränder, massor av nattliv och massor av saker att göra, är Pensacola platsen att vara. Här är några exempel på några av de utomhusaktiviteter i Pensacola som alla kan njuta av.

På toppen av listan över utomhusaktiviteter i Pensacola är de vackra stränderna. Pensacola Beach, vilket är kronjuvelen för alla stränder i området, ger miles av vit finkornig sand som är idealisk för sola, en volleyboll spel, eller bara sola i det varma vattnet i viken. Till skillnad från i många städer, är de offentliga beachfronts i Pensacola hållas rena och redo för människor i alla åldrar att njuta av.

Prickade längs omkretsen av stranden är täckta områden med inbyggd kolgrillade, picknickbord, och i allmänhet ställen att komma in från solen en stund och njuta av ett mellanmål. Tillsammans med de skuggade områdena, stoltserar Pensacola Beach även dusch och omklädningsrum längs parkeringsplatser. Detta gör det lättare för strandälskare att skölja bort och städa upp lite innan du går vidare till andra aktiviteter i Pensacola.

Medan checkar ut underverk stranden, Dona € t glömmer att släppa av Pensacola Beach Pier och miljöövervakning Post på Fort Pickens Road. Där kommer du att stöta på en vy som tar andan ur dig.

En resa till Gulf Breeze Zoo är ett måste för alla som vill få ut det mesta av utomhusaktiviteter i Pensacola. Beläget i angränsande förorten Gulf Breeze, är anläggningen mer populärt bekant enkelt som The Zoo. Här hittar du över femtio hektar ägnas åt vackra flora och fauna. Det finns också ett antal djur roaming fritt genom noggrant inhägnade delar av parken. En tur tåg kallas Safari Banan tar besökarna genom dessa avsnitt, som besökare kan se många former av vilda djur som lever i det fria. Tillsammans med dessa öppna områden, Zoo erbjuder också en mer traditionell miljö för besökare att gå igenom och observera över niohundra djur som bor på The Zoo.

För alla som gillar flyghistoria och visar, kan ingenting toppa Blue Angels. Som en av de främsta utomhusaktiviteter i Pensacola, är änglarna anslutna med den amerikanska flottan, och turnera landet utför flyguppvisningar. Pensacola fungerar som hemmabas, och minst en helg i månaden ägnas åt flyguppvisningar nära staden. Sommaren är en särskilt bra tid att fånga Blue Angels i handling, som mer visar är planerade i Pensacola, Florida under månaderna juni och juli.

Det finns också en mängd olika bilsemester som kan ingå i den förteckning över utomhusaktiviteter i Pensacola. Från Big Lagoon State Park till Perdido Key State Park och även över till Blackwater Heritage Trail State Park i Milton, det finns gott om möjligheter till promenader, vandring, camping och bara njuta av naturen. Camping områden i området kommer att rymma tält camping, liksom campare och RV setup, så det finns en plats för alla.

Ingen lista över utomhusaktiviteter i Pensacola skulle vara komplett utan att nämna Fun City. En god gammaldags nöjespark belägen på Pensacola Boulevard, är det en chans att njuta av åkattraktioner och strandpromenaden stil nöjen. Se sidoshower, kasta en boll på mjölkflaskor, prova på kort trick och skjutbanor som du gör din väg genom parken. Donâ € t glömmer att njuta av en av de fot lång varm korv kvävd i paprika och lök under dagen på Fun City.

Dessa är bara några av de fantastiska utomhusaktiviteter i Pensacola. Det finns också dansande klubbar, tävlingsbanor och ett antal andra utomhusaktiviteter i Pensacola som är värda att titta närmare på. En sak är säker: ingen har att ha tråkigt i Pensacola, Florida. Som en av de bästa exemplen på en rolig stad längs golfen, det finns något för alla.

  • Safari Line på Gulf Breeze Zoo i Pensacola kan besökarna se många former av vilda djur.
  • Pensacola har en mängd olika dansklubbar.
  • Det finns många stränder att njuta av i Pensacola, Florida.
  • Pensacola Boulevard erbjuder besökarna en chans att njuta rider på deras nöjespark.