Vad är några smör?

January 11

Det finns många smörersättningar som kan användas för en mängd av samma ändamål som smör. De är helt enkelt alternativa ingredienser som ofta tar platsen av smör, särskilt i recept. Exempel är margarin, vegetabilisk olja, äppelmos och mutter olja.

Ofta de vegetabiliska och mutteralternativ olje är flytande, men det finns många olika vegetabiliska oljor uppslag, spannmål olje uppslag och fruktsmörgåspålägg som kan användas som substitut smör på toast, muffins, kakor och andra bröd. Att ersätta smör i ett recept kan också åstadkommas med en mängd olika ingredienser.

Ett av de främsta skälen människor försöker använda substitut för smör i recept är att minska den totala fett kalorier i den färdiga skålen. Med undantag för bakning, varvid smör med låg fetthalt alternativ sällan påverkan på resultatet av skålen som smak och konsistens. Vid användning av substitut såsom margarin i bakning, kan det vara nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt den procentuella halten vegetabilisk olja. Vissa recept kräver en produkt som innehåller en hög andel av olja. Andra recept kan specificera undvika substitut smör; dock saltat och osaltat smör är oftast utbytbara.

Frukt spreadar gör utmärkta substitut smör i vissa bakning recept. De är ofta mycket lägre i fett och kan användas för att ersätta smör och olja. Dessa och andra typer av substitut kan köpas i bakning ön de flesta dagligvaruhandeln. Ett diagram är ofta ingår i märkningen som definierar de nödvändiga beloppen för att ersätta i recept.

Medan substitut för smör fortsätter att vara en populär säljande produkt, särskilt för dem med strikta kostbehov, en del människor föredrar att använda naturligt smör i all sin matlagning och bakning. Motstridiga uppgifter gör det svårt att urskilja om smör eller substitut är bättre för människor att äta. Men om en läkare eller dietist har rekommenderat att använda substitut för kost eller friska skäl, dess bästa för kockar att hålla sig med en alternativ de vill.

  • Äppelmos kan ibland ersätta smör.
  • Margarin.
  • Smör.