Vilka är de bästa tipsen för Drop Ceiling Installation?

April 24

Drop takmontering kan ibland vara en svår uppgift, men att följa några enkla tips kan hjälpa till att minimera potentiella problem. Det är bäst att göra en detaljerad skiss av den föreslagna taket layouten innan du köper något material. Taket bör vara tillräckligt låg för att tillåta för elledningar, VVS, eller infällda armaturer. För bästa resultat bör en builderâ € s nivå användas ofta under installationen. Det är viktigt att använda en tillräcklig mängd ram stödhakar för att förhindra att taket hänger ned i mitten.

En droppe takmontering kan täcka upp fula ledningar och rör eller tillhandahålla ett lager av ljudisolering mellan övre och nedre våningarna. Drop tak består i allmänhet av rektangulära eller kvadrat paneler som stöds av ett rutnät av metallband. Det finns oftast en liten tomrum ovanför panelerna för att rymma ledningar, VVS, och armaturer. Att arbeta på overhead byggprojekt kan vara utmanande och ordentlig planering är viktigt. Med detta i åtanke, att producera en bra färdig utseende, måste en droppe takmontage vara rak, nivå, och bra stöd.

En av de viktigaste droppe tak installations tips är att planera framåt. Mät takytan och skissa måtten på en bit rutat papper. Ange var alla armaturer och stöd krokar på skissen. Denna skiss kommer att avgöra vilken typ och mängd av förnödenheter som behövs för projektet. Behåll denna skiss till hands när de köper förnödenheter.

Taket måste vara tillräckligt låg för att rymma alla elektriska ledningar, rör för hydraulik och infällda armaturer. Köp något infälld belysning i förväg för att fastställa den exakta clearance krävs för installation. Panelerna måste också ha tillräckligt med utrymme för en tilt-installation. All elektrisk och kommunikation ledningar måste installeras innan metallgaller sätts på plats. Isolering måste också vara på plats innan nedgången takmontage.

En builderâ € s nivå bör användas under drop takmontage att undvika ett oprofessionellt och fula färdiga utseende. Rutnätet metallen är delvis stöds av gjutning fäst yttre murar. Denna gjutning måste vara absolut nivå i alla riktningar i hela rummet. De flesta befintliga tak är inte nivån och deras brister kommer vanligtvis förstoras med drop taket. Det är bäst att använda builderâ € s nivå snarare än att förlita sig enbart på mätningar.

Även om enskilda takpaneler är lätta, kan de bli ganska tung som en grupp. Korrekt supportcenter behövs för att förhindra rinningar. Krokar och ledningar används vanligtvis för detta ändamål, och en tillräcklig mängd ska installeras. Det är bäst att installera dessa krokar vid korsningar i metallstödgallret. Se till att hakarna är ordentligt förankrade i inramning styrelser under taket gips.

  • En av de viktigaste droppe tak installations tips är att planera framåt.