Vad kan jag göra för Free i Salt Lake City, Utah?

April 19

Det finns massor av saker att göra gratis i Salt Lake City, Utah. Salt Lake City är ett slutförvar av fina museer, historiska platser, och en uppsjö av aktiviteter som är barmhärtig på fickorna. En del av fokus i staden är dess familjevänlig miljö, och många av de platser du kan besöka gratis kommer att underhållande för hela familjen.

Om du € re intresserad av Familjen Macahan, ett måste se är döttrarna av Utah Pioneer Museum. Du € hittar många intressanta artefakter som går tillbaka till de tidiga bosättningarna i Utah, och kan gå vilse i att tänka på hur utmanande det var för dessa tidiga upptäcktsresande och nybyggare för att göra livet beboelig. Ett annat ställe att utforska livet av pionjärerna är Pioneer Memorial Museum.

Med historien om ditt sinne, donâ € t missa ett besök på Museum of Church History and Art. Nyckeln till en annars Utah var den stora kyrkan av Sista Dagars Heliga befolkning, och du € ll hitta mycket att intressera dig angående historien om denna gren av kristendomen. Också ta en gratis rundtur på den vackra bikupa hus, hem till Brigham Young och hans familj på 1800-talet.

Temple Square är en plats du kan alltid besöka gratis i Salt Lake City. I själva verket, de erbjuder guidade turer i torget var tionde minut. Du € ll vara imponerad av monument, och de många kreativa byggnader tidiga mormonkyrkan. Donâ € t glömmer att ta fördel av de gratis guidade turer i cityâ € s historiska centrum, om vädret tillåter. Ita € SA måste att ta en snabb eller en lång titt på Tabernaklet, utan tvekan en av de mest imponerande byggnaderna i staden. Du kan lyssna på Tabernaklet kören repetera, eller ens höra en prestation genom att besöka en gudstjänst som besökare.

Om barnen blir rastlösa eller vill ha en söt behandla, kan du, genom att göra reservationer, ta dem till Taffy Town, där theyâ € ll få en guidad tur och en särskild presentation om hur taffy görs. Du kommer att behöva köpa lite godis förstås, men du kan turnera gratis och ha kul tittar arbetare gör toothsome konfekt. På den första måndagen i varje månad, kan du också få fri entré till Utah Museum of Natural History.

Om du € re söker aktiviteter på kvällen, kontrollera juli och augusti schema för måndag kväll konserter på Liberty Park. Dessa är mycket familjevänligt. Alternativt, om du vill svalka gratis, låt barnen springa igenom fontäner på The Gateway, en utomhus shopping plaza, med massor av fönster-shopping.

  • Salt Lake-templet.
  • Salt Lake City har en familjevänlig miljö.