Vad är Lakrits Tea?

May 23

Lakrits te är en gourmet, örtte gör från roten av perennen lakrits anläggningen. Säljs i lösa blad form eller i tepåsar, är detta te vara en tillfällig dessert dryck och hälsa tonic. Glycrrhic syra och glycrrhizin, två sockerarter som finns i lakrits rötter, gör detta te mycket söt. Herbalists hävdar lakritsrot är 50 gånger sötare än sockerrör. Sockerhalten är en av flera skadliga funktioner i lakrits te som hindrar den från att vara en långsiktig, regelbundet konsumerade drycken för de flesta användare; Men som en sällsynt behandla, gör detta örtte förmedla hälsofördelar.

Torkade, flisas-off bitar av lakrits anläggningen skapar grunden för lakrits te. För att balansera och komplettera den naturligt söt smak, är detta te ofta slagits samman med kryddor som mynta, kanel, eller vanilj. Ibland är orange och SARSAPARILL läggs till te mixen. En tesked (5 ml) av torkad te allmänhet genomsyrad av ångande varmt vatten för ungefär sju minuter, beroende på styrkan nivå och smak önskas.

Överblivna syrad te används ofta för childrenâ € s desserter. Vissa familjer gör lakrits te popsicles genom att hälla te i en tom is fack med hackade frukter, såsom jordgubbar. När insvept i cellofan, kan trä eller plast pinnar införas för att skapa de frysta snacks. Andra recept föreslår att du använder överbliven te i hemlagad frukt cups istället för sirap. Trots sockerhalten är te låg i kalorier eller kilojoule.

Lakrits te, som är laddad med B-vitaminer och cancer kämpar alkaloider, är inte bara för kulinarisk njutning. Medan formella forskningen inte har verifierat generationer av folklig visdom och emellanåt konton, naturläkare hävdar starkt lakritsrot te kan stoppa diarré, avslutar halsont, och lugna sår genom att belägga magslemhinnan. Vissa rapporter hävdar att Staph infektioner kan behandlas med denna antibakteriella te. Det är en purported laxermedel; som ett diuretikum, är det ofta används av kvinnor som söker befrielse från premenstruella svälla. De som söker dessa medicinska fördelar från detta te insupa normalt två till tre portioner om dagen för ungefär tre dagar.

Det är möjligt att ta för mycket lakrits te. I överskott, har detta te varit känt för att orsaka högt blodtryck och högt blodsocker. Utöver dessa allvarliga biverkningar, kan det te ge upphov till att förlora för mycket kalium. Naturen gör inkludera kalium i närings makeup av lakrits te, men detta belopp får inte vara tillräckligt för att balansera förlusten.

De flesta örter tyder på att dricka te ett par gånger i veckan i högst fyra raka månader kan vara tillåtet för någon i stora hälsa. Barn i allmänhet inte bör ha detta te eller relaterade te mellanmål under mer än två dagar i rad, enligt näringsfysiologer. De med diabetes, glaukom, och yrsel rekommenderas av vissa dietister för att helt undvika detta te. En person som dricker lakrits te regelbundet kan övervaka deras blodtryck och blodsocker, om de är oroliga för biverkningar.

  • Människor som lider av svindel eller diabetes rekommenderas att undvika lakrits te.
  • Lakrits te kan säljas i löst blad form eller i tepåsar.
  • Om en person är orolig biverkningar av lakrits te, de canmonitor sitt blodtryck.
  • Lakrits te är packad med B-vitaminer samt alkaloider som kan parera cancer.
  • Sarsaparilla ingår ibland i lakrits te.
  • Lakrits te görs från roten av växten.