Vad är Steam Plattång?

October 13

Ånga rakpermanentningsmedel är elektriska hår styling verktyg för att räta ut håret med hjälp av värme och ånga. Medan vissa hår uträtning strykjärn är utformade för att användas på torrt hår, kan dessa plattänger användas på fuktigt hår. De är gjorda med ventilationskanaler längs sidorna av plana plattor, som gör det möjligt för fukt från fuktigt hår som skall extraheras och försegla håret nagelband som håret rätas och ångan ventileras.

Det finns flera fördelar till Steam rakpermanentningsmedel, den primära är förmågan att använda dem på fuktigt hår. Detta gör det möjligt att styla handdukstorkat hår och eliminerar behovet av att blåsa håret torrt före användning. Eliminera blåsa torkning sparar inte bara tid, utan skapar mindre värmeskador på håret själv. Dessutom dessa plattänger tenderar att göra räta tjockt eller grovt hår lättare på grund av användningen av ånga, liknar trycka en tröja med ett ångstrykjärn.

Steam Håruträtare finns i olika utföranden och storlekar. Bredden av de plana plattorna varierar för att passa olika längder av hår. Bredare plattor är utformade för längre hår, medan smalare plattor är för användning på kortare hår. De flesta är gjorda med keramiska kokplattor, även om vissa billigare modeller kanske inte.

Andra funktioner som varierar med de olika typerna av plattänger innefattar temperaturkontroll, vilket möjliggör byte av värmetemperaturen baserad på enskilda typer av hår. Hotter värmeinställningar fungerar bäst på tjockt, grovt och lockigt hår medan lägre värmeinställningar är lämpliga för tunnare, smidigare och rakare hår. Vissa modeller är också utrustade med små tänder vid kanterna av eller inbyggd i plattorna, vilket gör att håret ska "kammade" rak innan den vidrör plan platta. Denna funktion kan vara särskilt användbart för lockigare hår.

Vissa ånga rakpermanentningsmedel har även vattentankar för att hålla vatten i händelse av att en användare vill strömma räta torrt hår. Den typ av ånga plattång en person väljer bör baseras på hårtyp och längd samt snittet och stil av hår. Som en styling verktyg, kan ånga håruträtning vara användbar för många olika hårtyper och stilar.

  • En ånga plattången använder el för att värma, och därmed räta, hår.
  • En ånga plattången kan göra det enklare att räta tjockt eller lockigt hår.
  • Det finns flera fördelar till Steam rakpermanentningsmedel, den primära är förmågan att använda dem på fuktigt hår.
  • Steam Håruträtare räta håret med hjälp av värme och ånga.