Konst och Artistry iPad Apps

April 24

Om du har alltid velat bli konstnär, kan du hitta iPad appar som låter dig göra just det. Du kan också använda iPad appar helt enkelt att uppskatta goda konstverk.

Art Authority för iPad

$ 9,99

Med Art Authority är som att ha historien om västerländsk konst i bilder och ord på din iPad. Appen innehåller verk av hundratals artister, organiserade i bokstavsordning efter artist och även av konstperiod (som kallas Rum i app). Art Authority innehåller också detaljerad information om varje artist.

Konst och Artistry iPad Apps

Borstar

$ 7,99

Borstar är en ritning-och-måla-app designad exklusivt för iPad. Med en enkel, elegant användargränssnitt, erbjuder Borstar en kraftfull uppsättning verktyg för teckning och målning. Tankeväckande handen finns i överflöd i Borstar. Det finns en fantastisk färgväljare, den stödjer upp till sex lager, och kan hantera minst tio nivåer av ångra och göra om.

Color Splash för iPad

$ 1,99

Color Splash fokuserar på att göra en sak bra: omvandla ett foto till svartvitt, och sedan så att du kan färglägga vissa delar av det.

När du öppnar en bild i Color Splash, det omvandlas till svartvitt automatiskt. Det är dags att bli kreativ och bryta ut en av de två borstar, heter Färg och Gray. Om du gör ett misstag, kan du använda Gray borste för att ångra vad du har gjort.

Denna bild visar en färdig Color Splash bild, där färg borsten avslöjar färgerna på himlen och solnedgång på toppen av bilden och poolen och stolar i botten. Allt annat på bilden - i stort sett hela mittsektionen - förblir svart och vitt.

Konst och Artistry iPad Apps

Photogene för iPad

$ 3,99

Photogene är en bild manipulation program med en exceptionell och användarvänligt gränssnitt. Photogene har också en omfattande lista med funktioner, som representeras av ikonerna längst ned på skärmen.

Konst och Artistry iPad Apps

Till skillnad från de flesta liknande program, kan Photogene redigera högupplösta RAW-filer. Om du använder din iPad för att retuschera bilder, du bör definitivt ha denna app i din arsenal.

Strip Designer

$ 2,99

Denna app är roligt och lätt att använda, och det ger många kreativa möjligheter för svarvning dina foton till serier eller grafiska romaner. Du kan använda någon eller alla av effekterna för någon bild eller karta i någon panel av din komiska. Du kan också lägga till utsmyckningar som tecknade ballonger, textblock, former, klistermärken, gränser, utskärningar, och mer.

Konst och Artistry iPad Apps

Dessutom har Strip Designer export och socialmediealternativ galore, vilket gör det enkelt att dela dina remsor med andra via e-post (vid normal eller hög upplösning), Facebook, Flickr, och Twitter.

Adobe Photoshop Express

Ledig

Adobe Photoshop Express har alla funktioner du förväntar dig av en app som bär Photoshop namn - beskära, rotera, vända, exponering, mättnad, färgton och färg till svartvitt omvandlingar. Den integrerar också väl med en Photoshop.com-konto. Om du har en av dessa konton kan du ladda upp och ladda ner från din online-bildbiblioteket och använda de mer avancerade Photoshop.com bildredigeringsverktyg för bilder som behöver mer hjälp än ens Photoshop Express kan erbjuda.

ArtStudio

$ 2,99

Många människor tror att detta utmärkta, pro-kvalitet målning-och-ritprogram är precis lika användbar för professionell illustration som borstar. ArtStudio har en sak Borstar inte: Konst Lessons. Lektionerna visar hur du skapar en 3D-ritning och hur man drar djuren, ansikten och människor. De är till och med ganska kul när du spåra över varje slag i varje lektion.

The Guardian Eyewitness

Ledig

Denna app kommer till dig av Canon, men de är inte alla i ditt ansikte om det. Appen visar upp "världens mest utmärkande och provokativa fotografier." Det är bara en fantasi fotogalleri, men bilderna är i allmänhet utmärkt. Och de Pro tips som medföljer dem - som "mycket snabb slutartid" och "kort skärpedjup" - är användbart om du är den typ av fotograf som gillar att veta hur man "gör saker" för att göra dina bilder mer intressant eller dramatisk.

Reel Director

$ 1,99

Reel Director är en fantastisk app som låter dig göra fantastiska saker med videofiler. Det är svårt att tro, men Reel Director kan du kombinera och ordna klipp; lägga till text överlägg; och lägga riktigt coola öppnings- och stängnings krediter och titel kort. Den innehåller också 28 söta övergångar, som har animerade förhandsvisningar och kan tillämpas globalt till ett helt projekt.

Tiltshift Generator för iPad - Fake DSLR

$ 2,99

Detta är en en-trick pony, men det tricket är ganska smart. . . . Denna app skapar dramatiska djup-of-field effekter som ser nästan lika bra som den fantastiska skärpedjup du kan egentligen bara fånga med en dyr digital SLR-kamera och en anständig lins.

För att ge ditt foto skärpedjup, knacka på plats som du vill ha i fokus. Inom några sekunder visas din bild magiskt som om det hade blivit skjuten med en mycket kort skärpedjup. Med hjälp av en stor uppsättning av interaktiva skjutreglage kan du justera djupet fälteffekt i nära realtid.