Vilka är de olika typerna av slagverk för barn?

January 31

Barn är naturliga födda slagverkare. Spädbarn glädje i dunka sina händer tillsammans, medan deras äldre syskon stampa fötterna och skapa komplexa, rytmiska hand klappa spel. Den mänskliga kroppen är ett stort instrument för slagverk för barn, från finger fästning mot magen slapping. För föräldrar med riktigt musikalisk spawn, andra ungen stil slagredskap inkluderar trä block, tamburiner, och alla typer av trummor.

Itâ € s svårt att hitta ett barn som doesnâ € t svarar på rytm. Helt enkelt gå över ett rum kan bli en utarbetad militär marsch eller balletic svep med rytmisk ackompanjemang från avgradad läppar, klappade händerna och foten ljud allt från djupa dunsar till tippy-toed trillingar. Undervisning även de yngsta eleverna om slagverk för barn ISNA € t bara bra för sin musikaliska utbildning, men itâ € s bra för språkutveckling och eftersom själva språket bygger på rytmer stavelser. En unge som lär sig om rytmiska mönster kommer urskilja dem i musiken, i en berättelse eller dikt, och även i Touting av horn i en trafikstockning.

Överlämnande ett barn en uppsättning trästavar föder en musiker. Barn don € t måste läsa noter för att förstå rytmen, och en av de enklaste sätten att undervisa lektionen är genom att föreslå träblocken "säga" den childâ € s namn. Om den första, mellersta och efternamn är bara en enda stavelse vardera, har det barnet precis lärt vals tid. Om någon av de namn gifta två eller tre stavelser, ökar den rytmiska mönster i komplexitet.

Thereâ € sa värld av trummor som gör slagverk för barn. Den billigaste är gjord genom att sträcka vaxat papper över en rund havregryn låda och säkra den med gummiband. Barnstora, små handtrummor finns på musik och utbildningsaffärer. Större trummor som västafrikanska djembes kan bäras så slagverkaren kan dansa och trumman samtidigt. När ett barn har nått en nivå av samordning, ett trumset som spelas med pinnar och fotpedaler ger en ny nivå av utmaning.

Perfekt slagverk för barn finns i musik runt om i världen. Shakers kan vara kalebasser innehåller stenar eller torkade frön, eller de kan vara utklädd i Strung pärlor som slår mot gourdâ € s torkad hud. Skallror kan vara handinstrument eller bäras som fotled armband. En tamburin ger en mycket smack-kan ytan tillsammans med en chiming resonans. Regn klubbor är en childâ € s idé om slagverk himlen som de tippar ett eller annat sätt för att möjliggöra en kaskad av skimrande ljud.