Filing Dina naglar

March 13

Jag gick till köpcentret för några månader sedan och blev lurade av en mycket övertygande saleslady att köpa en dyr spik register från en kiosk som inrättades i mitten av throughway. Jag var inte helt övertygad av produkten tills hon piskade ut poleringsblocket och kratsade min index nagel till en glans. Det var så glänsande, det såg ut som om jag var klädd genomskinligt nagellack. När hon citerade prislapp på $ 69,00, men balked jag och började att lämna.

Hon berättade att hon skulle förlora sin försäljningsprovision, men hon skulle låta mig köpa hela kitet för endast $ 39,00. Jag kom hem med satsen, stolt över mig själv för att få ett mirakel spik register till ett så lågt pris. Det var medan jag använder kit som jag märkt en webbadress på locket. Jag tittade upp hemsidan och till min skam, såg jag att jag kunde ha köpt satsen på nätet för endast $ 19,00 plus frakt. Jag har sedan lärt mig att jag kan köpa smärgel styrelser och metall nagelfilar endast nittionio cent på min lokala apoteket, och spara ännu mer pengar gör det själv hemma.

Inte falla offer för övertygande annonser eller säljare som jag gjorde. Istället gör du så här för att lämna dina naglar, med ringa kostnad:

  1. Tvätta händerna noga och torka naglarna. Eftersom varmt vatten kan mjuka upp dina naglar, låt dem svalna innan arkivering.
  2. Klipp naglarna. Bestäm vilken längd du vill ha, och om du vill rundade eller fyrkantiga naglar, och sedan trimma dem med antingen nagelklippare eller nagelsax. Om du har långa naglar, använd svans sax, eftersom klippning åtgärden kan orsaka brott.
  3. Det finns två sidor till en nagelfil eller nagelfil, med en sida som är grövre än den andra. Använd den grova sidan först och försiktigt lämna nageln i en vinkel, men inte såg fram och tillbaka. Istället börjar på ytterkanten och arbeta mot spetsen i den rörelse, och sedan göra samma sak med den andra sidan av nageln.
  4. När du har lämnat in alla dina naglar med den grova sidan av filen eller nagelfil, använd den andra sidan till fil i motsatt riktning-från spetsen, ner.
  5. Ta bort åsar med en polering block. Du kan hitta en poleringsblock vid varje kosmetika disk eller isle. Jag hittade en för bara en dollar. Med den tuffaste sidan av blocket, polera toppar naglarna. Polera alltid i en riktning, och aldrig använda en gungbräda rörelse.
  6. När du har kratsade bort alla åsarna, använd den vita sidan av din polering blocket att polera dina naglar tills de lyser. För detta steg, först applicera en droppe babyolja till din nagelband och massera in det i nagelbädden. Sedan, polera naglarna tills de lyser.

Innan ansökan nagellack, tvätta händerna för att ta bort överflödig olja, annars nagellack inte kommer att följa spiken. När din nagelfil har förlorat det mesta av sin grus, kasta bort det och använda en ny. Om du har nagelband som växer på dina naglar, tillämpas babyolja till nagelbanden för att mjuka upp dem, och sedan försiktigt trycka tillbaka dem med en orange pinne eller nagelband pusher.