Hur väljer jag det bästa Maple Gavel?

March 9

För att välja den bästa lönnsänggavel för ditt hem, titta på stil samt målgång. Naturlig lönn är en blek, neutral-toned trä som tenderar att få gulare med tiden. Beroende på ditt sovrum inredning, kanske du vill välja en lönn sänggavel i en affisch eller bokhylla stil.

Bokhylla stil lönn sänggavlar ser typiskt klassiskt attraktivt, plus deras lagringskapacitet erbjuder stora praktiska. En lönnhuvudgavel med förvaring hyllor ger oftast utrymme för böcker plus en lampa och väckarklocka. Om du har en minimalistisk typ av sovrum inredning, leta efter en lönn bokhylla sänggavel med sluten snarare än öppna hyllor. Stängda sänggavel bokhyllor kan vara särskilt användbart för att hålla barnens rum ser snyggare.

Om du funderar på att köpa en lönn bokhylla stil av sänggavel för en dubbel, dam eller kung storlek säng, kan lika sektioner i varje ände plus ett annat förvaringsutrymme i mitten lagrings fungerar bra. På så sätt kan varje person ha en lika stor förvaringsutrymme för hans eller hennes personliga tillhörigheter, medan mittområdet kunde hålla dekorativa konstverk som passar rummets inredning stil. Beroende på graden av detaljer på det, fungerar en bokhylla sänggavel ofta i antingen en traditionell eller modern sovrummet.

En affisch typ av lönnsänggavel har ett traditionellt utseende till den. Antingen en lång, smal pelare eller en kortare, tjock inlägget i varje ände, medan den mellersta delen av gaveln är oftast rektangulär i sin grundform. Klipp ut delarna är ofta med i rektangeln stycket och kanterna kan vara något böjd. Om ditt sovrum inredningen är modern, är en lönn affisch typ av sänggavel förmodligen inte kommer att passa bra in i inredningen.

När man överväger finish lönn sänggavlar, är det viktigt att inse att även om många olika färgade bitar är tillgängliga för försäljning, är naturligt ofta bäst. En färgade lönn sänggavel, speciellt en billig en, kommer sannolikt att vara ojämn i sin finish och dessa brister kan vara märkbara. Till skillnad från många andra träslag, är lönn känd för att inte kunna hålla fläcken också.

En naturlig lönn huvudgavel som är ofärgade, men ändå vackert snidade är ofta det bästa valet. Se till att träets färg samordnar bra med din vägg färg, sängkläder och sovrumsmöbler. Eftersom naturlig lönn är oftast ganska blek, kan kontrasterande accentfärger i stället neutrala gör det sticker ut. För ett vackert tillskott till din säng, kanske du vill välja en Birdseye lönn sänggavel. Denna typ av naturliga lönn har små svarta markeringar hela som har namn efter sin likhet med mörkret och storleken på vissa fåglars ögon.

  • En birdseye lönn sänggavel har svarta markeringar hela.