Vad är flamfri Ljus?

March 10

Även om det finns många typer av elektriska ljus, utan låga stearinljus hänvisar vanligtvis till batteridrivna ljus som inte har någon typ av veken eller plast förekommer låga. Istället dessa ljus producerar en vacker, självlysande glöd, mycket lik den som produceras av standard ljuslyktor, värmeljus eller konor. Flamfri ljus kommer i olika former och storlekar, inklusive de nyss nämnda, och i många runda avlånga former av varierande höjder.

Många människor älskar att tända ljus, men brandsäkerhet vid användning ljus i hemmet är fortfarande ett bekymmer. Detta gäller särskilt när du placerar ljusen i områden som inte står under ständig övervakning, liksom badrummet, eller ett sällan använt hallen. Även som dekoration på ett bord, sanna ljus vältas, eller gripas av yngre barn kan skapa problem. Uppfinningen av flamfri ljus hjälper till att lösa detta problem, eftersom du får den vackra utseende ljus med ingen av risken.

Utseendet på flamfri ljus tenderar att vara mest övertygande när du köper ljuslyktor, värmeljus eller runda avlånga ljus i olika storlekar. Med regelbundna ljus av dessa typer, lågan och veken sjunka oftast under toppen av ljuset, och ljusen avger en glöd när de är tända Konor är lite mindre effektiva i "lurar" folk att tro att du har tänt levande ljus, eftersom veken och lågan av konor är mycket mer synliga. De kan fortfarande vara mycket vacker, dock, och är definitivt säkrare.

Du kan köpa flamfri ljus från en mängd olika butiker. Candle butiker säljer nu dem med större och större frekvens, och de är tillgängliga online från många källor i ett brett prisklass. Ett par konor eller oblongs kan kosta ca $ 25 $ (USD), medan värmeljus och ljuslyktor tenderar att vara billigare.

Många undrar hur man bäst använder flamfri ljus, och det finns många förslag. Till exempel, vägg hängde kandelabrar kan blinka och lyser med dessa ljus i olika storlekar. De är, som nämnts, bara perfekt för platser som du inte kommer att kunna hålla ett öga på. Vissa flamfri versioner avger också en doft, vilket kan vara trevligt för att fräscha upp lukterna av olika rum.

Det finns gott om andra användningsområden för flamfri ljus. Använd ljuslyktor i stället för standard ljuslyktor i vackra glasskärmar, eller lägg dem i pumpor för Halloween. En intressant utsmyckning tips för dem som vill vara miljövänlig är att placera dessa ljus i eldstäder som är oanvända. Du kan få det varma skenet från en brand på detta sätt, med ingen av föroreningar från trä rök. Bäst ändå, om du glömmer att stänga dessa ljus av, är det värsta kan inträffa att du måste köpa nya batterier.

  • Vissa ljus kan drivas med batterier.