Hushålls Rengöringsmedel

August 13

Diskmaskiner tvålar är mycket användbara. Ibland kan du använda dem i andra länder än sitt ursprungliga syfte sätt (i en lösning med vatten som en säker rengöringsmedel för glasögon, till exempel), men denna vätska är känd används för vad den infördes, särskilt eftersom få det sköljas bort av, säg, golv tar lite uthållighet. Maskindiskmedel, mer än diskmaskiner tvålar, används bäst som företag förväntar sig. De kan vara hårda på huden och orsaka känslighet.

Golv städare är egentligen ganska fantastiskt. Vissa kan du använda för att tvätta ett hårt golv (trä, laminat, kakel, vinyl i vissa fall, linoleum, et cetera) och aldrig behöva skölja bort. Några du är mer komplicerade. Såvitt mattor går, ånga brukar rekommenderas som en säker rengöring alternativ (ett undantag kan vara din importerade, handvävda matsal matta), och alla tvättmedel du behöver för det är vatten blandat med rengöringslösning.

Möbler och möbel städare är lite mer specialiserade. Det är viktigt att du får en renare som inte skadar möbler och / eller klädsel du försöker rengöra. Gör ett stickprov på en undanskymd del av möblerna för att vara säker på att du har valt rätt rengöringsmedel för jobbet.

Och sedan finns det badrumsrengöringsmedel, för att inte tala mångsidiga städare, och dessa kan komma till hands i köket också. Kontrollera behållaren för ytorna är det säkert att använda på och, om du är överhuvudtaget tveksamt, överväga att göra ett stickprov med denna renare också.

Glasrengöringsmedel kan bli kostsamt. Massor av gånger, kommer människor använder en blandning av en halv kopp ättika till en liter vatten, eftersom ättika är en stor fett- och grime-fräs. Men, om du föredrar färdigköpta rengöringsmedel, kan du köpa ett fönsterputsmedel på någon mass återförsäljare, livsmedelsbutiker, eller till och med dollar store.

Ugnsrengöringsmedel kan vara ganska kraftfull, inte bara på din ugn, men också på näsan och lungorna. Ventilera området vid användning av flaskor av denna grejer från butiken. Du kan också göra din egen, men för det mesta, folk köper sina ugnsrengöringsmedel från butiken.