Gastric bypass

August 1

I grunden är gastric bypass operation ett förfarande där någon som är kraftigt överviktiga (vi talar om hundra pounds eller mer) och inte kan få resultat genom kosten och ensam övning blir en något lägre del av deras tarmen fäst till en högre del av deras mage (efter magen har sytts upp i sektioner).

När en gastric bypass operation utförs, kommer läkaren att använda en laparoskop, en typ av liten videokamera, samt en tv-monitor vet vad han eller hon gör inne i patientens kropp. Det kommer att finnas 05:56 snitt görs i buken och laparoscope kommer att passera genom en av dessa snitt. Allt arbete kommer att ske genom de andra snitt.

De faktorer för att få gastric bypass operation är lite strängare än vissa skulle vilja. Till exempel, även om en person måste vara minst 100 pounds övervikt att ha detta förfarande gjort, kan han få problem i operationen om han är över tre hundra fifty pounds. Den blivande Patienten måste också ha gott om beslutsamhet att utöva och äta rätt, eftersom detta förfarande kräver sådan, både före och efter operationen.

Först kommer en patient förlorar tio till tjugo pounds varje månad efter operationen. Så småningom, den viktminskning som patienten upplever kommer att bromsas. De flesta av tyngden hon kommer att förlora med gastric bypass operation kommer att vara inom den första stund av att ha haft operationen, så det är viktigt att patienten håller sig till de kostråd som ges till henne av läkaren och / eller dietist så att hon kan göra det mesta av hennes optimala viktminskning period. Patienten kan finna att hon har förlorat halva vikten hon vill mellan det första året eller två efter operationen. Men ibland patienter kommer att finna att de återfår sin vikt efter första åren eftersom deras magar sträcks ut igen, så det är viktigt att patienten tar tillfället i akt att träna sig själv att äta mindre, medan effekterna av operationen är fortfarande arbetar för henne.