Återanvändning och Återanvända bruksföremål

August 6

Återanvändning sitter ovanför återvinning i hierarkin av de tre R: en - minska, återanvända och återvinna - eftersom det inte kräver någon extra energi för upparbetning och eftersom det skär på behovet av att köpa nya. Syftet är att använda objekt så länge som möjligt, för så många olika användningsområden som möjligt, eller genom att så många människor som möjligt, innan de måste återvinnas eller bortskaffas.

Ibland kan du inte återanvända objekt på samma sätt som du har använt dem eftersom de är alltför slitna för detta ändamål, men du kan ofta hitta ett nytt ändamål för ett objekt, anpassa den hur du vill.

Här är några idéer för att få dig att tänka kreativt om hur man återanvända eller återanvända vissa gemensamma punkter:

Återanvändning och Återanvända bruksföremål

Kläder

Om en vara är för långt borta för att bära eller reparation, skär den i trasor för rengöring, damning, eller tvätt fordon. Kvinnor, kan du förvandla gamla strumpbyxor till växtstöd för trädgården. Enkelt avskurna benen, loop dem runt anläggningen stjälkar eller grenar, och knyt dem till insatser.

Återanvändning och Återanvända bruksföremål

Livsmedels väskor

Istället för att kasta plast matförvaring påsar efter en användning, tvätta dem i varmt tvålvatten och återanvända dem om de inte har varit i kontakt med kött - råa eller kokta.

Presentpåsar och presentpapper

Vik presentpapper och påsar försiktigt så att de lagrar lätt och leva för att linda igen, och skär gåva taggar från gamla kort.

Glasburkar

Glasburkar kan hålla spikar och skruvar i verkstaden eller matrester i kylskåpet.

Återanvändning och Återanvända bruksföremål

Papper

Lägg i papper som används endast på ena sidan genom skrivaren igen för utkast, använda den för brev, eller ge den till dina barn att använda som ritpapper. Du använder förmodligen mer papper mer än du inser: inköpslistor, kartor för att visa dina signifikanta andra hur man får någonstans, påminnelser till barnen, och så vidare.

Du kan rada återvinningslådor, lådor och kattkattlådor med tidningar, tidskrifter, och skräppost i stället för plast liners. (Inte din katt förtjänar posh bilderna från den exklusiva museikatalog?)