Vilka är de olika typerna av Hyresvärd Property Management Software?

August 29

De två huvudkategorier för hyresvärden fastighetsförvaltning programvara är nedladdningsbara program och program i molnet, även känd som webb-baserad programvara. Någon typ av programvara anpassad till hyresvärdar kommer att uppfylla de väsentliga behoven hos denna population, inklusive att hålla reda på hyresvärden skulder och föra register över hyresvärden kontrakt. För närvarande finns det tre huvud företag inom fastighetsförvaltning programvara utrymme: LandlordMAX , RentPost och Buildum.

LandlordMAX anser sig vara ett av de enklaste hyresvärden fastighetsförvaltning programvara i branschen. Med tydliga installationsanvisningar och en setup-tid på mindre än 15 minuter, är detta program enkelt för börjar fastighetsförvaltare att lära sig och använda. Priserna börjar på $ 165 $ (USD) och förblir densamma för alla, oavsett om en styrelseledamot på en husägare förening, eller en chef på en stor urban bostadsrätt.

Några av funktionerna i LandlordMAX programmet inkluderar förbättrade redovisningsfunktioner, sjökort och cirkeldiagram rapporter, och e-integration. Chefer kan maila sina hyresgäster direkt från nedladdningsbart program. Rapporterings funktioner inkluderar kassaflödesanalys över tid, deposition rapporter och andra rapporter som behövs för att effektivt hantera egendom.

RentPost är en molnbaserad verktyg som lanserades i januari 2011. Denna speciella hyresvärd fastighetsförvaltning programvara försöker hjälpa hyresvärdar samt fastighetsförvaltare kontrollera varje aspekt av sina företag. Grundarna av företaget skapade först platsen eftersom de såg ett behov av att förenkla hyran insamlingen.

Denna betalning och förvaltning plattform erbjuder innovativa lösningar för hyresvärdar och fastighetsförvaltare för att hålla reda på hyresbetalningar och andra ledningsfrågor. RentPost ger sömlös elektronisk betalning samt ett användarvänligt gränssnitt för hyresgäster att logga in och använda. Web 2.0 ideal, såsom sociala medier, höga bredbandshastigheter, och en uppmärksamhet på användarupplevelse, är i full gång med detta företag. Det finns också en RentPost blogg uppdateras regelbundet av bidragsgivare som lämnar in artiklar som är relevanta för de utmaningar hyresvärdar och fastighetsförvaltare står inför, till exempel effektivt navigera hyresvärden-hyresgäst relation, skriver kontrakt, och uthyrning marknadens dynamik.

Buildum är en annan webbaserad, cloud computing-plattform som gör anspråk på att hantera mer än 300.000 enheter och har en hög kundnöjdhet takt. Antalet ett mål för företaget är att underlätta hanteringen i alla dess former, inklusive portföljförvaltning, gemenskapens förvaltning och uthyrning hantering. Dessutom ger Buildum för ett komplett utbud av funktioner och spårningsaktiviteter. Till exempel, är det lätt att identifiera och fylla enhets vakanser samt generera och spåra underhållsorder.

  • Vissa program har förbättrat redovisning och förmågan att generera diagram och cirkeldiagram rapporter.
  • Hyresvärd fastighetsförvaltning programvara kan hjälpa hyresvärdar kontrollera varje aspekt av deras uthyrningsverksamhet.
  • Programvara kan hjälpa hyresvärdar hantera hyresgäster och fastigheter.