Hur väljer jag det bästa Pearl Comb?

November 30

För att välja den bästa pärla kam för dig, tänk på det tillfälle då du kommer att bära det. Pearl kammar konstruerade för ett bröllop är oftast alldeles för utarbeta för dagligt slitage, medan en enkel rad av pärlor på ett hår kam kan vara perfekt för en dagtid garderob. Budget är en annan fråga att göra, som faux pärlor på plast kammar är oftast ganska billigt, medan den äkta sötvattens sorten på en bra kvalitet metall kam kommer att bli mer dyr. Tänk på olika stil alternativ som inkluderar vita och färgade pärlor samt kristaller, strass eller silver läggs till dem.

En fantastisk strass eller kristall accent pärla kam kan vara perfekt för ett bröllop eller andra speciella tillfällen. Att investera i en iögonfallande kam accentuerat med sötvattenspärlor och gnistrande stenar kan vara bra att spara som en minnessak från en speciell händelse eller att eventuellt bära igen. Fancy pärla kammar med sprayer kan ha en riktig brud look till dem, medan de med mer klustrade arrangemang av pärlor och andra stenar kan vara mer lämpade att bära till cocktailpartyn. Om du letar efter en brud sprut typ av kam, en med sterling silver "grenar" som bifogas pearl "blomma" former kan vara särskilt vacker.

En annan idé för en pärlgryn brud hår kam som är mer budgetvänlig är att leta efter en smakfull faux pärla design som har band eller siden rosor snarare än ädelstenar. Det är viktigt att söka kvalitet men och undvika en billig utseende som kan förstöra utseendet på din klänning. Ett annat sätt att accent brud eller cocktail party frisyrer billigare är att hitta en attraktiv, men ändå billig pärla kam och köpa flera att använda tillsammans för mer effekt.

Det finns också stora former pärla kammar tillgängliga, såsom en stjärna, sjöstjärna, månskäran eller blomma. Denna typ av pärla kam kan sticker ut i någon typ av frisyr eller hårfärg. Om du hittar en form som du älskar speciellt, kan det vara en mångsidig tillägg till din garderob som det skulle kunna vara möjligt att bära den med både avslappnad och dressat kläder. Exempelvis skulle en kam med en stor pärla form på det placeras på toppen av en flätad hästsvans för casual utseende eller på sidan av en prydlig updo för dressier tillfällen.

  • Utarbeta pärla kammar med pärlor eller pärlor är perfekt för en brud att bära.