Vad är video Foto?

November 6

Direktörer, film- och TV-producenter använder video filmkonst att förmedla mening, idéer och på skärmen kreativa uttryck. Foto kan använda vissa effekter för att sätta betraktaren i en av karaktärernas skor. Detta fält innebär användning av belysning, kameravinklar, rörelse, specialeffekter och tematiska kontinuitet. Filmindustrin anser video filmkonst att vara en kreativ konstform och ofta känner igen vad det anser vara exceptionella uppvisningar av filmteknik.

Video filmkonst är verkligen en kreativ process som innehåller en mängd olika visuella bilder och effekter. Bild kontinuitet är en av de mest använda effekter i både TV-program och filmer. Liknande bilder kan visas i slutet och början av två separata, på varandra följande scener att ansluta flödet av historien för tittaren. Till exempel kan en scen avslutas med en närbild av en fabrik: s skorsten bränning och nästa scen kan börja med en närbild av en plym av rök avdunstar från ett tåg ångmaskin.

Belysning är en vanlig teknik i video filmkonst. Den filmfotograf kan välja att anställa mörkare bilder och skuggor för att spegla känslor med tecken eller ramen för scenen. Skuggning och ljusstyrka används ibland för att skapa ett unikt utseende eller visuellt replikera miljön och inställning av skriptet. Vissa filmskapare använder naturlig belysning för att kommunicera idén om verkligheten eller en icke-Hollywood känsla.

Belysningen mellan scenerna kan ändras när filmen fortskrider att meddela ändringar i känslor och perspektiv tecken. En annan metod som används i video filmkonst att förmedla perspektiv olika karaktärer är kamerarörelser. Panorering, som flyttar kameran i en rak, horisontell linje, kan användas för att sätta betraktaren i skor av en karaktär skannar sin omgivning. Kameran blir ögonen på vissa tecken eller flyttas för att markera centrala höjdpunkter i skriptet.

Kameralinser kan också användas för att justera fokus, djup och bildens bredd och höjd. En lins kan bli suddig för att visuellt representera idén om en karaktär vakna upp, ta emot en skada, eller som har en vision defekt. Scener kan skjutas från en lång eller kort perspektiv, vilket ger publiken en bild av karaktärernas hela miljön eller bara en del av det. Närbilder av ett ansikte eller fysisk del av en karaktärs kropp kan användas för att kopiera den visuella fokus annan karaktär.

Förutom visning perspektiv karaktärer i en film eller TV-show, kan video filmkonst placera flera bilder i ett montage. Strängen av bilder förmedlar oftast en idé eller händelse, t.ex. tidens gång. Den används för att kommunicera den tanken i en eller två scener snarare än dra ut konceptet i hela manuset.

  • Video filmkonst är en kreativ process som innehåller en mängd olika visuella bilder och effekter.
  • Vissa videofilmfotografer arbetar i Hollywood.
  • Göra tv-program och filmer kräver video Cinematografi färdigheter.