Hur kan jag hitta en perfekt smekmånad destination?

January 19

En smekmånad är en underbar tid för ett par. Med inga tidsbegränsningar och jobbtryck, är ett nygift par fria att njuta av sin tid tillsammans. Smekmånaden planeringen börjar vanligtvis med att välja en destination, men var att gå?

Det första ett par behöver för att avgöra är om de vill ha en varm eller kall smekmånad plats, och om de vill bo ganska nära hemmet eller företaget längre bort. Ett par som gillar att åka skidor kanske vill välja en skiddestination, särskilt om de gifter sig på vintern. Stranden destinationer är populära oavsett årstid. Om paret vill stanna närmare hemmet, kan de spara pengar. Genom att gå till en fjärran plats, kan de ha möjlighet att besöka en plats som de kanske inte har rest till något annat.

Budget kommer också att avgöra smekmånad destination. Vissa par väljer att spendera mindre pengar på bröllopet för att få en fantasi smekmånad. Par kan även välja en utväg smekmånad destination, gifta på orten, och sedan semester där. Detta alternativ är populärt för bröllop i Las Vegas eller Karibien. Det finns många smekmånad alternativ för par som inte har mycket pengar, men ändå vill ha en minnesvärd resa. Bergsstugors, små strand lägenheter och väg resor är alla värda att beakta.

Om ett par beslutar om något slags utväg semester, finns det all inclusive alternativet. Detta innebär att måltider, många sporter och andra aktiviteter ingår i vistelsen. All-inclusive resor är dyrare, men de har vissa fördelar, särskilt i Karibien resmål eller andra ställen där resor kan vara farliga, till exempel en skidort. När du är i Karibien, kanske ett par som inte vill hyra en bil eller måste resa till restauranger att äta. En allomfattande paket innebär att måltider finns tillgängliga på hotellet egendom, och oftast drinkar och snacks samt. Dock kan vissa par som kanske vill prova några av de lokala matställen känner att de "slösar" måltiderna om de inte dra nytta av den på plats restauranger.

Att hitta den perfekta smekmånad paket kan vara så enkelt som ett besök på Internet. Resesajter alltid främjar smekmånad semester och par kanske kan dra nytta av dessa specialerbjudanden. Resebyråerna kan också vara till hjälp och kan ha uppgifter på förpackningar som inte är tillgängliga på nätet.

Den mest avgörande aspekten av att välja den perfekta smekmånad destination är framförhållning. Många katastrofer beror på en bristande planering eller inte ha en beredskapsplan. Ett par ska alltid köpa resa försäkring för en smekmånad om de flyger till sin destination i USA, och särskilt om de planerar att resa ut ur landet. De bör se till att deras pass är uppdaterade, och ta hand om visum eller andra resehandlingar i god tid före sin avresa. Resebyråer ger oftast stor hjälp i dessa frågor, och även om paret inte boka semester via en resebyrå, konsulttjänster en om resor utomlands kan vara en mycket bra idé.

Ett bra sätt att få smekmånaden igång är att komma till flygplatsen kvällen innan, eller bryta upp en lång väg resa. De flesta flygplatser har hotell och ett par som stannar på flygplatsen hotellet behöver inte oroa dig för att missa en flygning eftersom de fastnade i trafiken eller försovit. Om paret är körning i mer än cirka fyra timmar efter bröllopet, eller mer än ett par timmar efter en kväll bröllop, bör de bo på ett hotell på en bra halvvägs till sin destination. De kommer att bäras ut från sin dag och kanske inte kan på ett säkert sätt köra för långa sträckor.

Genom att starta beslutsprocessen tidigt, kan ett par finna smekmånad destination som är perfekt för dem.

  • Många smekmånad par bo på en avkopplande utväg.
  • Niagara Falls är ett klassiskt smekmånad destination.
  • En smekmånad är normalt tas direkt efter bröllopet för att ge makarna en chans att slappna av.
  • Människor som tycker snö kanske smekmånad på en skidort.
  • En allomfattande smekmånad paket kan vara ett bra val för dem som en budget.
  • Las Vegas är en populär destination för bröllop och bröllopsresor.