Vad bör jag veta om att planera en Bridal Shower?

September 17

Planerar en möhippa till någon du älskar är en rolig och glädjande upplevelse. Men de många aspekter av en möhippa göra det en betydande bedrift, och det bör inte lösas enbart. En av de första stadierna av brud dusch planeringen är att avgöra vem som kommer att delta. Ofta tärnorna samordnar evenemanget tillsammans, dela de uppgifter samt kostnaden. För en tankeväckande touch, bjuda in brudens mor att hjälpa. Hon kommer verkligen uppskatta gesten och vara glad att ha en roll i sin dotters brud dusch.

Planerar en möhippa verkligen tar fart när man har ett mål att arbeta mot. Med andra partiplanners, välj ett datum för en dusch. Generellt möhippor inträffar åtta veckor till fyra veckor innan bröllopet. Nästa, upprätta en gästlista. Korrekt etikett anger att endast personer som har inbjudits till bröllopet bör uppmanas att delta i duschen.

Nästa steg i planeringen en möhippa är att besluta vilken typ av parti du kommer att kasta. Även om det är verkligen inte nödvändigt, öppnar en möhippatema upp spännande utlopp för kreativitet samtidigt införa hjälp gränser. Vissa teman, såsom kök och runt duschar klocka, diktera vilken typ av gåvor gäster kommer att medföra. Du kan dock ingjuta dessa möhippa teman i dina dekorationer, meny, och favörer, alltför. Andra teman såsom saga och strand tema duschar, förena de många möhippa element, ofta med undantag av gåvor.

I dessa inledande stadier av planering en möhippa, låt brudens intressen och personlighet tjäna som måttstock för alla beslut man. När allt kan en blygsam brud inte vara bekväm i underkläder för möhippan. Vissa kvinnor kan njuta av en champagnebrunch medan andra skulle älska en traditionell tea party. En brud dusch är din gåva till bruden, så syftar till att behaga henne framför allt.

Det finns tre viktiga faktorer att tänka på när du väljer möhippan platsen. Antalet förväntade gäster, din budget, och mängden tillgängliga parkering kommer att informera din slutgiltiga beslutet om var att ha en dusch. Vanliga platser är någons hem, ett lokalsamhälle hall, eller ens ett privat rum på en restaurang. Tänk på att flygvärdinnor betala för alla kostnader.

Skicka ut möhippainbjudningar inte mindre än fem veckor innan festen. Du behöver tillräckligt med tid för att ta emot gäst svar och beställa förbruknings beroende på antalet deltagare, såsom favörer och tårta. När du planerar en början en möhippa, välj ett RSVP datum samt värdinnan till vem gäster kommer att reagera. Inkludera registerinformation i inbjudan om bruden har skapat ett konto.

Bridal shower dekorationer såsom ballonger och papperslyktor lägga stil på festligheterna. Om gäster kommer att sitta vid bord, kan du köpa eller göra enkla centerpieces. Brud dusch mat kan vara allt från smårätter och drycker till ett utstuderat måltid, beroende på tid på dygnet och din budget. Cake är en given vid möhippor, även om kreativa alternativ som personliga cupcakes och dekadenta desserter är ett lönsamt alternativ till standard plåt kaka.

Utarbetandet en fest schema håller möhippa evenemang och förhindrar obekväma luckor från att krypa upp mellan verksamheter. Bridal shower spel är ett bra sätt att hålla gästerna underhöll, att inte tala om att de gör utmärkta isbrytare bland människor möte för första gången. Om du behöver idéer för brud- dusch spel, anser brud trivia, bingo, eller den klassiska "klä bruden" spelet. Fördela små priser till vinnarna spel.

Favors har snabbt blivit en stapelvara på möhippor. Gästerna välkomna ätbara godsaker som godis eller hemlagad cookies samt ljus, tvålar, eller en mängd teman möhippafavörer. Planerar en möhippa är en spännande upplevelse, så se till att ha kul med många element som ingår.

 • Erbjud en spridning av dekadenta aptitretare, inklusive bacon-inslagna kammusslor.
 • Handdukar är populära bröllops dusch gåvor.
 • Linda gåvor för bruden-till-vara med vackra papper och utsmyckningar.
 • Några brudar-till-vara välja en champagne brunch för sin brud dusch.
 • Dekorativa cupcakes kan göra bra favörer.
 • Tackkort ska skickas till möhippa deltagare efter händelsen.
 • Vid varje möhippa, erbjuder ett sortiment av både vegetariskt och icke-vegetariska aptitretare.
 • Möhippor kan inkludera middag på en trevlig restaurang.
 • Värdar bör välja en OSA datum för en möhippa.
 • Spel är ett roligt och populärt sätt att underhålla gästerna på en möhippa.
 • En brud dusch brunch kan innehålla hemlagade godsaker som muffins och frukt bröd.
 • Köksmaskiner gör populära möhippa gåvor.
 • En dammsugare är en populär möhippagåva.
 • Bridal duschteman kan diktera vilken typ av gåvor för att få för bruden-till-vara.
 • Bridesmaids ansvarar för planering och dekorera en möhippa.