Hur gör jag Friska Microwave måltider?

October 16

De friskaste mikrovågsugn måltider är inte tungt bearbetade livsmedel som kommer förpackade i plast. I själva verket är de gjorda av de livsmedel många människor redan har i sina kök. De flesta grundläggande måltider kan tillagas i mikrovågsugn istället för ugnen, spishäll, eller annan matlagning apparaten. Till exempel kan de allra flesta grönsaker ångas med lite vatten för att skapa en hälsosam sida skålen. Dessutom kan huvudrätter som äggröra och curry kyckling också tillagas i mikrovågsugn för snabba men hälsosamma måltider.

Både färska och frysta grönsaker kan tillagas i mikrovågsugn på under 10 minuter. Förutom föredragna kryddor, behöver du en mikrovågsugn skål, en liten mängd vatten, och microwave plastfolie. Placera grönsakerna i en skål med vatten, därefter tätt passa plastfolie på behållaren. Lyft ena sidan av plastfolie för att låta grönsakerna att ventilera och ånga. Koka grönsakerna tills de når önskad ömhet, ta bort från mikrovågsugn med ugn vantar, och njuta.

För en snabb frukost, kan äggröra också tillagas i mikrovågsugn. Även friskare mikrovågsugn måltider bara använda äggvitorna, vilket kan frikostigt kryddat för överklagande. Oavsett vilken metod du väljer, scramble omkring 2:59 ägg i en mikrovågsugn skål, placera sedan i mikron i 30 sekunder åt gången tills gjort. Använda mer än tre ägg kan avsevärt öka tillagningstiden och kräver omrörning äggen flera gånger för att säkerställa jämn tillagning. När äggen är genomkokt, krydda dem med salt och peppar och använda antingen ketchup eller salsa som topping.

Mikrovågsugn måltider kan vara för middag, alltför; till exempel, tar kyckling curry mindre än 20 minuter. I detta fall är ingredienserna i grunden kastas i en mikrovågsugn skål med lock, därefter placeras i mikrovågsugn i ca 15 minuter eller tills kycklingen är genomkokt. Måltiden rörs var femte minut för att laga allt jämnt.

Köttbullar, bakade äpplen, och mycket mer kan förvandlas till friska mikrovågsugn måltider. Det finns hela böcker tillägnad detta ämne, så inte blir avskräckta om du eller din familj inte hittar de första måltiderna talande. Uren Skillnaden mellan microwaved kött och kött som har tillagats på annat sätt är mer märkbar i vissa kött än andra. Å andra sidan, måltiderna är oftast lättare att sätta ihop och snabbare att laga mat.

  • Många färska och frysta grönsaker kan tillagas i en mikrovågsugn på mindre än 10 minuter.