Hur väljer jag det bästa Gutter Rengöring Verktyg?

November 27

När du letar efter de bästa rännstenen rengöring av verktyg för ditt hem, är det en bra idé att tänka på alternativen samt din budget. Regelbundet rännstenen underhåll som innebär rengöring av hängrännor under taklinjen av ditt hus minst två gånger per år kan åstadkommas med hjälp av olika val verktygs från billigt till lite dyrare. Kostnaden för gutter rengöring underhåll kommer också att bero på vilka objekt du redan har.

Till exempel, om du inte redan har en bra, säker stege och har ingen annan anledning att köpa en, men du har en högtryckstvätt, kanske du vill köpa en ränna trollspö bilaga. Gutter wand bilagor är långa rör med ett sprutmunstycke. Dessa rännstenen rengöring av verktyg passar på en högtryckstvätt och är oftast tillräckligt lång för att nå de flesta hus tak linjer utan användning av en stege. Andra typer av trollstavar avsedda för rengöring hus stuprör passar på en vanlig trädgårdsslang. Om du har varken en stege eller en högtryckstvätt, kan du välja att välja trädgården trollspö rännstenen fastsättning.

Men om dina rännor blir överigensatta med våta löv och annat skräp varvet, kan det vara nödvändigt att använda en stege så att du kan nå rännstenen direkt. Förlängnings stegar är ofta den bästa typen att använda för rännan rengöring, eftersom de kan anpassas till olika tak nivåer. Naturligtvis bör varje stege används tillsammans med gutter rengöring av verktyg vara säker och robust. Antingen en våt vakuum eller en skopa verktyg plus en hink behövs för direkt rengöring av hus rännor.

Handhållna skopor är gutter rengöring av verktyg som normalt mycket billigt. De har höga sidor så att du kan ösa ut vatten och blad från rännorna att placera i hinken medan du arbetar. Medan du kan använda en trädgård murslev eller annat objekt som ett scoop, kammar hem de höga sidorna på rännan brukar hjälpa till att få jobbet gjort snabbare.

Oavsett vilken typ av rengöringsverktyg du väljer, bör du vara noga med att inte använda övertryck eller du riskerar att orsaka skada rännorna. Du bör också bära en mask och gummihandskar vid rengöring takrännor. Hängrännor har ofta mögel utväxter som kan vara ohälsosamt att andas in eller beröring. En sak att se när du rengör dina stuprör är att försöka att inte pressa överflödigt vatten och skräp längs sidan av ditt hus eller det kan lämna den smutsiga och i behov av makt tvätt.

  • Det behövs en stege för att nå rännorna.
  • En högtryckstvätt kan vara ett idealiskt verktyg för gutter rengöring.
  • Gummihandskar bör användas när du utför rännstenen underhåll.