Vilka är de bästa tipsen för Attic Stair Installation?

February 11

Några av de bästa tips för vindstrappinstallation innebär att välja olika typer av isolering för att göra jobbet. Från att använda hård skumisolering mellan trappsteg till att installera ett tält enheten via trappa öppningen, tips för vinden trappa installation omfattar många olika metoder för att slutföra uppgiften. Några erfarna byggare använder ett konstruerat luckan för att isolera vindstrappan, medan andra föreslår att bygga en flip-öppen lucka till hus vinden trappa installationen. Ett viktigt tips är att använda den metod som är mest kostnadseffektiv och bekväm att installera.

Ett besvär område att isolera i många vindar är området direkt över toppen av pull-down vindstrappan. Dessa pull-down trappheter, medan populär för vinds åtkomst, lämna något av ett dilemma för vissa isolerings installatörer. En av tips för att installera vinden trappa installationen är att använda en stel typ av skumisolering styrelsen att isolera mellan varje steg på vinden stege. Tips inkluderar både fäst skummet på baksidan av stegen trapp samt installera enskilda avsnitt löst mellan stegen trapp. De lösa bitar av skum kan tas bort när de steg kräver användning.

Ett annat tips är att köpa en kommersiellt tillgänglig produkt kallas generiskt som en trappa tält. Denna enhet fungerar som en typ av isolerande filt som är häftade över ramverket trappa och fungerar ungefär som en mjuk dubbelsidig kylare. Den mjuka, isolerande material blixtlås eller krok-och-loop fast i mitten, så att användaren kan enkelt dra ner för trapporna, packa upp tältet och få tillgång vinden. Tältet typ av vindstrappinstallation vanligen spikas eller häftas runt trä ramen för trappan öppningen för att säkra det på plats. Ofta är utbyggbart skum sprutas mellan ramen och vindsgolvbjälkar i ett försök att stänga ute eventuella läckor från hela trappan.

Vissa isoleringar kallar för byggandet av en lådliknande lock som skall placeras över trappan. Detta lock kan skapas med hjälp av en fyrkantig ram med en plywood lock. Lådan skjuts på plats över trappan innan de lämnar vinden och trappan fälls upp i locket. Mer detaljerade tips för vindstrappinstallation expanderar på omslaget tema och kräver ett isolerat locket hängas över trappan. Denna vindstrappinstallationen använder weathers mellan locket och den trappramen, och skum isolerplatta fäst på insidan av locket och längs dess sidor.

  • Spray skumisolering ökar energieffektiviteten.