Vad bör jag tänka på när Komma byta fönster?

January 23

Beslutar att installera byta fönster är ett bra sätt att minska ditt hem energikostnader och ändra dess inredning. När du köper byta fönster, måste du överväga att föredra material din, såsom trä eller vinyl, samt typ av fönster, till exempel dubbel hängda eller fast formen. När du utvärdera behoven i ditt hus, för att den typ av fönster bytas, och budgetbegränsningar, kommer du att kunna göra en välgrundad och säker beslut.

Det första du bör tänka på när man köper byta fönster är hur du vill att de ska öppna. Av konstruktionsskäl, kan du bo med samma typ av fönster som redan hänga i ditt hem. Men de flesta typer av fönster att finnas i din önskade storlek, så du kan ändra mellan olika typer som passar din smak.

Casement fönster har vertikala gångjärn så att de svänger in eller ut genom att linda ett handtag. Dubbla eller enkla hängda typer är gjorda av två fall, den del av fönstret som håller rutorna. En, eller båda, av fallen glida upp och ner för att få tillgång till frisk luft. Skjutbara fönster är lika, men de fallen rör sig horisontellt. En fjärde populär sort är ett vanligt fönster fast form som inte öppnas alls, men ger i ljuset.

En andra sak att tänka på är hur din byta fönster har tillverkats. Tänk både visuella intryck och energieffektivitet möjliga material. Vinyl fönster är bättre isolatorer, men vissa människor känner att de inte matchar arkitekturen i deras hem. Trä fönster har karm och båge gjord av hårt eller mjukt trä som vanligtvis kommer att täckas med färg. Vissa kommer att välja aluminium eftersom det är mycket stark, men tänk på att metallen inte är lika bra en isolator som andra alternativ.

Överväga vissa senaste utvecklingen tillverknings när man köper byta fönster. Glasfiber är en relativt ny möjlighet tillgänglig för hemma förbättrare eftersom den är starkt isolerande. Naturligtvis kan du använda två material i en "kombination" fönsterram, vilket kan ha vinyl utanför och trä på insidan.

Om din primära intresse vad man ska tänka på när man köper byta fönster är energieffektivitet, kanske du vill triple-rutan fönster, snarare än dubbel-rutan. Dessa har tre bitar av glas med lager av luft mellan dem, eftersom luften är mycket bättre på att absorbera värme och kyla än glas. Om du byter ut luften med en gas som heter argon, kommer du att spara ännu mer i luftkonditionering och uppvärmning.

  • Byta fönster med fler effektiva kan förbättra ett hem utseende och effektivitet.
  • Nya fönster som är rätt installerade kan förbättra ett hem utseende och energieffektivitet.
  • Dubbla hängda fönster tillåter både övre och nedre fönsterbågar kan öppnas för ventilation.
  • Vissa människor väljer att ha nya fönster installeras av proffs.
  • Energieffektivitet är en viktig faktor när de köper byta fönster.