Vilka är de bästa tipsen för Bakning Kycklingvingar?

June 16

Det finns många tips för bakning kycklingvingar utifrån de många olika smakpreferenser. I allmänhet, nyckeln till att baka kycklingvingar för många människor är att se till att kycklingen inte torkar ut i ugnen, och att huden, om de lämnas på, blir krispiga. Vissa människor förut laga dem lite snarare än att baka dem hela tiden, teoretiskt att skära ned på mängden bakning tid som krävs; Detta kan innebära att kasta dem under grillen i några minuter eller till och sätta dem i något kokande vatten. Detta är dock absolut inte ett krav för att göra kycklingvingar, och många människor helt enkelt baka dem.

För personer som vill ha krispiga hud kvar på kycklingvingar efter att de har bakat, är ett av de bästa sätten att göra detta för att se till att de alla är placerade i ett enda lager på cookie blad som de kommer att baka. För särskilt krispiga kycklingvingar, helt enkelt använda torkade kryddor som vitlök, lök och paprika snarare att belägga dem i såsen kommer att vara till hjälp. Men bakning kycklingvingar på högre värme, även om de är belagda med sås, kommer att bidra till att ge dem den krispiga hud.

Om folk inte vill lämna huden på kycklingvingar, av hälsoskäl eller smakändamål, det finns andra alternativ för matlagning kyckling vingar för att se till att de är fuktig och läckra. Vissa människor kommer att laga dem på samma sätt, och kommer helt enkelt belägga dem med sås som de är i ett enda lager på bakplåten. Placera ugnen på en något lägre temperatur, och tråckla kycklingvingar regelbundet, kommer att bidra till att säkerställa att de lagar mat ordentligt och stanna fuktig. Tänk på att det är mycket viktigt att kycklingen är kokt ordentligt innan konsumtion, så se till att det inte finns någon rosa kvar på insidan av kycklingvingar.

Ett annat alternativ för bakning kycklingvingar är att baka dem i ugnen, täckt, i en grund skål. Denna metod fungerar bra för benfria kycklingvingar också. I detta fall, eftersom kyckling vingar kommer att täckas av stanniol och ångande i skålen, är det inte nödvändigt att ha dem i ett enda lager, men det är viktigt att täcka dem med sås. Denna metod för bakning kycklingvingar garanterar extremt fuktiga och smakrika vingar, och är också en bra metod för att göra större partier av kycklingvingar, som till fest.

  • Många människor tror att nyckeln till att fuktig ovenbaked kycklingvingar är att lämna huden på.