Använda Kindle App för iPhone och iPod Touch

March 8

Ett antal e-läsarprogram finns tillgängliga för iPhone och iPod Touch, men den stora fördelen av Kindle ansökan är dess förmåga att synkronisera din Kindle med iPhone eller iPod Touch automatiskt. Om du lämnar din Kindle hemma, kan du komma åt dina böcker och läsa dem på din iPhone.

Kindle ansökan, som tillhandahålls av Amazon.com, fungerar med både iPhone och iPod Touch. Applikationen kan laddas ner gratis, så du kan använda den som ett alternativ till Kindle, åtminstone när det kommer till läsning. När du först öppnar programmet, uppmanas du att logga in med ditt Amazon.com användarnamn och lösenord. Du sedan till din vanliga startskärmen. Eventuella objekt du tidigare köpt och hämtat för Kindle lagras i din arkiverade objekt område. Klicka detta område, och klicka sedan på det objekt du vill ladda ner till din iPhone.

Fördelar med Kindle för iPhone

Kindle för iPhone-appen gör iPhone för att ansluta till Amazons servrar med hjälp Whispersync, så Amazon.com kan hålla reda på var du slutade läsa en bok på antingen Kindle eller iPhone. Till exempel, om du stannade vid Läge 555 i en bok på din Kindle, när du öppnar samma bok på din iPhone eller iPod Touch, kommer det att vara på plats 555.

Denna synkroniseringsfunktionen fungerar endast med fullversioner av böcker du har köpt, inte med prover.

Kindle för iPhone app är så kraftfull att vissa människor ser det som ett alternativ till Kindle själv. Den visar innehåll i färg, medan Kindle är begränsad till nyanser av grått. Det låter dig ändra textstorlekar, bokmärke sidor, och utföra andra gemensamma funktioner, precis som din Kindle. Vissa hävdar att vända sidor är lättare på iPhone och iPod Touch än på Kindle själv: Du drar helt enkelt på skärmen för att vända blad.

Begränsningar av Kindle för iPhone

Som du kanske tror, ​​är Kindle för iPhone app inte lika fullfjädrad som Kindle själv:

  • Du kan inte hämta tidskrifter - bara böcker. (Naturligtvis kan du förmodligen surfa till tidskriften webbplats använder iPhones Safari webbläsare.)
  • Du kan inte köpa en e-bok i Amazonas butiken använder Kindle för iPhone app. Istället behöver du använda din dator, byta till Safari och surfa till Amazon Kindle Store. Gör inköp med Safari, och läsa artikeln med Kindle för iPhone app.

Kindle för iPhone app är inte perfekt, förstås. Vissa läsare tycker att det orsakar ögontrötthet efter långvarig behandling. Den lilla bakgrundsbelysta LCD-skärmen är inte lika lättläst som Kindle e-ink display.