Hur du väljer funktioner för din Ning-nätverket

May 16

Du kan ange vilka funktioner du vill att din Ning-nätverk för att ha. När du skapar ditt nätverk på Ning, kan du klicka på knappen Nästa på Beskriv ditt sociala nätverk sida, som tar dig till Lägg till funktioner till ditt nätverk sidan. Denna sida kan du dra och släppa alla funktioner för din networkâ € s huvudsida in de platser där du vill att de ska visas.

Hur du väljer funktioner för din Ning-nätverket

De funktioner som finns visas på vänster sida under Funktioner rubriken. Du kan dra dem till höger, inuti en av tre rutor: den vänstra, den mittersta, och den lilla i det nedre högra.

Om du ändrar dig om placeringen av en funktion, kan du dra den och släppa den där du vill att det ska gå. Lätt som en plätt! Gör samma sak om du vill ta bort det: Du kan dra en funktion och släppa den i rutan Dra här för att ta bort funktionen.

Endast de mest populära funktionerna visas när du först landa på denna sida: Beskrivning, Aktivitet, Medlemmar, Videos, blogg, forum, evenemang och grupper. Om du vill se hela listan, klicka på Visa alla funktioner länken längst ned på listan över funktioner.

När du är klar ordna din nätverkets funktioner klickar du på Starta länken, eller så kan du klicka på knappen Nästa för att anpassa din networkâ € s utseende.