Hur väljer jag det bästa Denim Gardiner?

March 18

För att välja den bästa jeans gardiner för ditt hem, är det en bra idé att tänka på den stil som kommer att se de mest attraktiva i det rum du vill ha dem i. Det finns många olika typer av denim gardin stil möjligheter, från rustik till mer traditionella. Du kanske vill ta möjligheten att göra denim gardiner eller köpa dem anpassade eller färdiga.

Färdiga denim gardiner är allmänt tillgängliga i tre huvudtyper. Den mest klassiska typen av färdigköpta denim gardin är den traditionella, veckade typ med en öppen, fållade topp som ett draperi stång passar genom. Metallkrokar ansluter vanligtvis upp på varje veck med gardinstång; en nyare version av denna denim gardin stil har metall trimmade kallade genomföringar eller öljetter. I vissa av dessa stilar är krokar placerade genom kragarna och sedan loopas över en gardinstången, eller stång. I andra genomför denim gardin utseende, är en metall eller trä gardinstången införd genom de metall trimmade ringar.

I allmänhet, genomföringen typ av denim gardin utformning tenderar att se mer informellt än den klassiska, veckade typ. Metall-trimmade ringar upptill, den mycket synliga gardin pole och mjuka tyg veck skapar vanligtvis en avslappnad fönster behandling som erbjuder rum mycket informell stil. Eftersom denim är också ett slitstarkt naturmaterial som tenderar att tvätta ordentligt, båda dessa denim stilar för gardinen är populära i barnens rum.

Den tredje typen av vanligt förekommande denim Gardinen har en bred kappa, eller topper, avsnitt som hänger ner. Denna extra bit denim kan anpassas. Till exempel, beroende på rummet, kan du ha denna bit monogrammed med dina initialer eller broderade med någon form av motiv som kommer att samordna med din totala inredning.

Om du väljer att få skräddarsydda denim gardiner, välja en all-over broderad accent är ofta möjligt. En vit broderad mönster som skapar en nästan spetsliknande utseende samtidigt tillåta mycket av denim syns igenom kan ge dessa gardiner en ny vädjan. För skräddarsydda denim gardin möjligheter, kanske du vill överväga en romersk skugga eller annan typ av pull-up tyg blinda designen. Dessa blinda stil av denim solskydd kan skapa en intressant, stiliserade utseende till ditt hem.

Medan de flesta denim gardin sorter är mörka i färgen, vissa är ljus eller klarblå. Typiskt, desto mörkare denim gardiner, den mer formella de ser. Faded denim gardin stilar är oftast bara bäst för rustika eller landstema heminredning.

  • Denim kan köpas i en mängd olika färgnyanser.