Organisera en scout trupp

November 16

Boy Scouts of America har länge haft en tradition av att vända ut unga män som går på att göra positiva bidrag till samhället, och gå på att göra stora saker i livet. Några exempel berömda Boy Scouts inkluderar människor som baseball stora Hank Aaron, astronaut Neil Armstrong, president John F. Kennedy, och film stora Steven Spielberg. Om du inte har en lokal Scout trupp som du pojken kan gå, så ska du börja tänka på att organisera en pojkscouttrupp själv. Här är allt du behöver göra för att börja organisera en pojkscouttrupp själv.

  1. Lär kraven. För att kunna organisera en scout trupp måste du först veta vad som krävs. Den nationella, statliga och lokala krav kan hittas genom att helt enkelt kontakta kommunen. Kontaktnummer kan ofta hittas i din lokala telefonbok, eller genom att göra en snabb webbläsaren sökning på internet.
  2. Förvissa lokalt intresse. Börja fråga runt din lokala samhället för att räkna ut hur många andra människor är intresserade av att gå med ett nytt scouttrupp. Sätt ut meddelanden på samhälls styrelser, på de lokala skolorna, och även vid lokala kyrkor för att se vad räntan skulle vara. När du har denna information i hand, har du en bättre uppfattning om vad framgång för din nya trupp kommer att bli.
  3. Hitta en partner. Det är alltid en bra idé att ha en partner, eller sponsring, organisation för att hjälpa dig när du organiserar en scout trupp. Några av de bästa organisationerna att kontakta är lokala skolor, samhällsgrupper och lokala skolor. Dessa organisationer har normalt faciliteter, organisationsstrukturer och andra källor hjälp som kan göra ditt jobb mycket enklare.
  4. Utse ledarskapskommitté. Varje trupp bör ha någon form av vuxenledarskapskommitté som hjälper guide och köra det. Folk som ska finnas i detta utskott är den faktiska scoutledare och 03:58 föräldrar till potentiella scouter. Utöver dessa människor, bör du också se till att du har tillräckligt med meriter badge "rådgivare" för att hjälpa signera på meritemblem. Alla som kommer att hjälpa till i driften av Scout truppen bör också få den utbildning som krävs för att bidra till att truppen är köras. Denna utbildning är vanligtvis föreskrivs liten eller ingen kostnad av den lokala scoutrådet.
  5. Rekrytera scouter. Börja rekrytera de faktiska scouter som kommer att vara i din trupp. Sätt ut flygblad och annan information. Några exempel på var du kan annonsera skulle vara på lokala skolor, kyrkor, gemenskap anslagstavlor och på bibliotek.
  6. Ordna truppstruktur. Truppen i sig måste ha någon typ av "kommando" struktur som kommer att bidra till att det går bra. Detta är en kommandostruktur scouterna själva, och är något separat från ledningen kommittén. Detta kommer att omfatta positioner som Quarter Master, Patrol Leader, Troop Leader, och biträdande Troop Leader. Varje position kommer att ha olika ansvarsområden och arbetsuppgifter, se till att varje Scout som har utsetts till dessa positioner utbildas på lämpligt sätt.
  7. Börja hålla möten. Allt som du har kvar att göra nu är att börja hålla scoutmöten. Dessa möten bör hållas konsekvent, och vid samma tid och plats så mycket som möjligt.