Ta bort fläckar från Barnkläder

January 27

Barnen är stora, inte de? Jag älskar att sitta i mitt hus med fönstret öppet och lyssna på dem spela runt utanför, med en storslagen gammal tid, bara en whoopin "och en hollerin" och orsakar en allmän ståhej. Det är tills de råkar komma promenader i, fortfarande fnittrande, täckt från topp till tå i lera. Typ av påminner om de gamla Calvin och Hobbes serier, du vet? Det enda som är värre än det är när man råkar börja din tvätt rutin, och upptäcker att dina barnens kläder har någon form av mystik fläcken.

Även om detta otvivelaktigt stressigt del av livet kommer aldrig riktigt försvinna, även när de flyttar ut, barnen fortfarande hålla föra tillbaka sina färgade kläder-det finns saker du kan göra för att minska frustrationen. Dessutom du en också spara pengar genom att använda barnens kläder längre. Här är några allmänna idéer som kan tillämpas på alla barns kläder.

  • Små fläckar. Små fläckar är mest enkelt rengöras genom att använda någon typ av förtvätt fläckborttagnings längs linjerna av Spray 'N Wash appliceras direkt på fläcken. Låt fläckborttagnings att sitta för inte mindre än fem minuter och inte längre än över natten innan tvätt. En hemmagjord version av förtvätt fläckborttagnings kan göras genom användning av en liten klick av flytande tvättmedel appliceras direkt på fläcken eller genom att göra en pasta av pulveriserad rengöringsmedel och vatten. När du tvättar, se till att använda den hetaste vattnet rekommenderas för tyget. Upprepa processen om det behövs för att avlägsna fläcken.
  • Stora fläckar. Stora fläckar kan hanteras på ungefär samma sätt som de mindre. Vad detta betyder är att du faktiskt kan använda samma metoder för de mindre metoder för att rengöra stora fläckar. När du ansöker på förtvätt fläckborttagnings dock prova att använda en liten tandborste för att hjälpa försiktigt arbeta fläckborttagnings i tyget.
  • Gamla fläckar. Gamla fläckar tenderar att ta lite mer arbete. Det bästa sättet att ta bort dessa äldre fläckar det att helt enkelt dra kläder över natten i en blandning av de varmaste vattnet möjligt (inte hetaste, varmaste) som är säkert för kläder och en halv kopp tvättmedel eller tvål. Du kanske vill fylla på vattnet några gånger för att låta värmen att underhålla, utan av morgonen ditt barns kläder kommer att vara redo att tvätta som vanligt.