Vad är en Vacuum Bell?

August 29

En vakuumklocka består av medicinsk utrustning placeras på bröstet för Trattbröst behandling. Trattbröst är där bröstet blir konkav i utseende på grund av sjunkande inåt, vilket också beskrivs som en "tratt bröstet." Tillämpa en vakuumklocka bringar bröstet att sugas utåt, höjer bröstkorgen och minska konkaviteten i mitten av bröstet.

Klock verkar genom att binda en sugkopp på bröstet och med hjälp av en handpump för att gräva ut luften ur det inre av klockan. Olika storlekar av sugkoppar används för olika åldrar och bröststorlekar, även om den genomsnittliga storlek varierar vanligen 6,3-7,87 inches (16 till 26 cm). Patienten driver handpumpen för att pumpa ut tillräckligt med luft från klockan för att skapa ett vakuum, som kan vara så stor som 15 procent under atmosfärsnivån 14,696 psi, eller ca 12.49 psi.

Bröstväggdefekter har beskrivits sedan tiden för Hippokrates, som noterade en benig projektion i mitten av bröstkorgen som liknade en kycklingbröst och orsakade andningssvårigheter. En konkav deformitet av bröstet beskrevs också 1954 av Johannes Schenk och är nu känd för att vara en vanlig defekt på bröstkorgen, drabbar ungefär fem gånger så många män som kvinnor. Bröstvägg defekter först rapporterades som behandlas med hjälp av en vakuumklocka i München, Tyskland 1910, som en del av icke-kirurgiska medicinska behandlingar för att lyfta bröstkorgen borta från bröstbenet.

Barnläkare har dokumenterat en viss grad av bröst defekt i cirka 85 procent av nyfödda. Många av de mer allvarliga typer korrigerades av bröstkirurgi sedan Ravitch förfarandet utvecklades 1952. På 1990-talet, då Nuss förfarandet utvecklades för att behandla detta tillstånd, var en vakuumklocka används ofta tillsammans med andra medicintekniska produkter för att hjälpa till att dra bröstbenet eller bröstbenet, bort från hjärtat under förfarandet.

Användningen av vakuumklockan att behandla defekter bröst har jämförts med tandreglering, vilket kan ta upp till två år för att producera bestående resultat. Omedelbara effekter kan märkas efter applicering av klockan, som i kliniska studier, där bröstbenet och revbenen är upphöjda upp direkt efter klockan tillämpas. Återväxt av bröst brosk i nya formationer kan ta upp till två eller tre år att uppnå, dock.

Klockan är mest effektiva för mindre allvarliga bröstskador. Det har visat sig ge goda resultat för många individer när det används för ett minimum av 30 minuter vid en tid åtminstone två gånger om dagen, med en ideal användning av ca 1,5 timmar dagligen. När det används kliniskt, har många personer visat stort varaktig förbättring av sina bröst struktur efter 08:55 månader.

Vakuum klockan är populär i Europa, där den kan köpas från Internet. Personer som har använt klockan i hälsokliniker har uttryckt sin tillfredsställelse och lovade att fortsätta använda den så länge det behövdes. Viss smärta och rodnad hud rapporterades första användningen av klockan, på grund av den starka sug den kan producera. Smärtan var inte allvarliga, dock, och det reducerades med fortsatt användning. Mängden sugning kan också kontrolleras av den person som använder anordningen.

Enheten rekommenderas inte för användning på barn, på grund av deras mer ömtåliga bröst ben och brosk. Ungdomar i allmänhet gillar att använda klockan, liksom många vuxna. Åldrarna hos dem som använder apparaten intervallet från cirka 10 till 50.