Badkläder Mode Strategier

August 25

Innan shopping för en baddräkt, ta tid att identifiera din kroppstyp. Det finns fem grundläggande kroppstyper; de flesta av oss passar en kategori ganska lätt. Nedan finns tips för att avgöra vilken kroppstyp passar dig bäst, och vilken typ av baddräkt kommer att vara mest smickrande.

  • Apple. Breda axlar, riklig bröst, och mindre höfter är en ledtråd till äppelformade figur. Att vara topptyngda kan vara en bra deskriptor för denna kroppstyp. Tänk en inverterad triangel med de två punkterna som representerar dina axlar förträngning i midjan. Kändisar med denna kroppstyp inkluderar Trya Banker och Dolly Parton. Undvik urringade baddräkt toppar. Leta efter en hög hals eller tjocka remmar för att ge gott om stöd och decentuate dina mest framträdande drag. Tankinis kan vara den perfekta kostymen för äpple kroppstyper.
  • Päron. Breda höfter och tjocka lår med en mindre byst linje tenderar att ha ett päron kroppstyp. Denna typ kännetecknas också av att visualisera bokstaven "A" Kändisar med denna kroppstyp är Oprah och Kelly Clarkson. Utmaningen med denna kroppstyp är att ge balans mellan den övre och nedre delen av kroppen. Detta kan uppnås genom färg och stil. Tvådelade dräkter med kjol eller "boy kort" i en mörk färg med en ljus färg på toppen kommer att uppmärksamma ovanför midjan och har en bantning effekt.
  • Round. Smala axlar och höfter med en fylligare mittsektion och riklig bröst definierar en rund kropp typ. Kändisar med denna kroppstyp inkluderar Jill Scott och Queen Latifah. Som med alla baddräkt, är målet att framhäva det positiva-hitta ett stycke kostym med magen kontrollpanel för att uppnå mjuka linjer runt i mitten och en hög skuren låret för att ge en illusion av längre ben. En utskrift kommer att vara mer smickrande än en solid för denna kroppstyp.
  • Timglas. Denna kroppstyp beskrivs ofta som kurviga. Den har en väldefinierad midja accentueras av proportionella bröst och höfter. De flesta timglas siffror kan köpa samma storlek topp och botten när du handlar. Kändisar med ett timglas figur inkluderar Jessica Simpson och Halle Berry. Eftersom det redan finns anatomiska balans, kan ett timglas figur välja vilken baddräkt stil och ser fantastisk.
  • Athletic. Smala axlar och höfter och en minimal byst linje kategori vanligtvis denna kroppstyp. Kvinnor med denna kroppstyp ofta bär petite eller höga storlekar. Många kvinnor med denna kroppstyp kan höra att de är "så mager som en järnväg" eftersom deras siffra tenderar att likna bokstaven "H." Kändisar med denna kroppstyp inkluderar Gwenneth Paltrow och Uma Thurman. En tvådelad dräkt ger en illusion av en kurvigare kropp. Leta efter en solid ljust färgad kostym med en push-up eller add-a-cup-storlek behå att lägga "pop" till den övre och undre halvan. Undvik kostymer med intrikata mönster, eftersom de kan distrahera från illusionen skapas med ljusa färger.

Den viktigaste delen av att köpa en baddräkt är att må bra när du bär den. Vid bedömningen din kroppstyp, väljer en kostym som maximerar dina bästa egenskaper och minimerar den mest framträdande drag. Gör val som ger mjuka linjer och förgyller din hudtoner. Den idealiska kostym för varje kroppstyp ger balans mellan den övre och nedre delen av kroppen.