Vilka är de bästa tipsen för att göra Pesto Bruschetta?

August 16

Pesto bruschetta är förrätt grillad eller rostade krispiga bröd segment terar en bas toppning spread gjord med örter, olivolja och ost. Den bästa pesto bruschetta börjar med valet av rätt typ av bröd. Förbereda maträtten kräver en samordning av ingredienser, hantering av matlagning, och en snabb servering tid.

Krispiga, rustik stil bröd i en lång limpa är det bästa för att göra pesto bruschetta. Brödet borde finnas med en hårdare utsidan med en mjukare centrum. Handflata skivor kan skäras från limpan med en vass kökskniv. Ett tunt skikt av olivolja kan lätt penslas på brödskivorna för dem att marinera medan de övriga beståndsdelarna är anordnade.

Pesto bruschetta är anpassningsbar genom ytterligare pålägg som utnyttjar skafferi ingredienser eller personliga preferenser. Strimlad ost, tärnade tomater och skivade oliver är vanliga pålägg. Andra potentiella pålägg inkluderar sparris, knaperstekt bacon, och jalapeños.

Grillning eller rosta bruschetta kräver en organiserad arbetsplats. Fyllningar kan separeras i förväg i små skålar, fodrad sedan upp nära matlagningsanordningen. Toppings kommer att behöva läggas snabbt, med pesto skiktet först, så att brödet kan gå tillbaka till värmekällan. En utomhus gas eller kolgrill gör den mest autentiska pesto bruschetta, men en brödrost eller bänkskiva elgrill kan också utföra uppgiften. Brödet ska kokas på medelvärme i små partier av fem eller sex för att förhindra bränning. Brödskivor bör kokas tills brynt, vänt och sedan brynt på den andra sidan.

Toppings bör läggas till en sida av varje rostat bröd skiva, börjar med ett tunt spridning lager av pesto och bygga upp till riven ost. Skivorna med pålägg placeras sedan tillbaka på värmekällan tills någon ost har börjat smälta. Detta följer pålägg tillsammans, hjälper till att förhindra en röra samtidigt äta.

Pesto bruschetta ska serveras medan skivorna är fortfarande varm, eftersom brödet kan bli tuffare när det svalnar. Det kan vara nödvändigt för en platta med aptitretare som serveras före en annan runda av brödskivorna är kokt. Om gästerna kommer att äta pesto bruschetta medan stående, omfattar små plattor för brödet. Några pålägg kan släppa av medan man äter och plattan låter att mat som ska sparas från att falla på en servett och sedan marken.

  • Autentiska pesto bruschetta kräver ett kol eller gasolgrill.
  • Basil, som används vid framställning av pesto burschetta.
  • Färska, extra jungfruolja är den viktigaste ingrediensen i någon typ av bruschetta.
  • Skål med pesto med basilikablad.
  • Pesto bruschetta kan göras med hjälp av en brödrost.