Hur skapar jag en Backyard Ice Rink?

June 21

En bakgård isbana kan byggas relativt enkelt och billigt på en eftermiddag. De flesta bakgård ishallar ha träram runt kanten och är klädda med antingen en stor plastfoder eller presenning. En trädgårdsslang kan användas för att fylla rink med vatten.

Det första steget i att bygga en bakgård ishall är att lokalisera den planaste bit mark att bygga på rinken. Nästa, med hjälp av en måttband, lägga ut rinken på den storlek du vill ha och säkert pund fyra träpålar i marken vid de fyra hörnen av rinken. För att kontrollera hur nivån området är, slips och spänt stretchgarn diagonalt över insatserna. Håll en nivå vid mitten av strama linjer och har en hjälpare justera linjen på varje insats tills garnlinjerna är nivån.

Nu ska du mäta hur högt från marken strängen är på varje spel och sedan subtrahera den lägsta höjden från den högsta höjden. Lägg 2 inches (5,1 cm) till denna skillnad för att kompensera för tjockleken på isen. Denna summa är hur högt isen kommer att vara vid den lägsta punkten på din rink. Lägg sedan ungefär 3 inches (7,6 cm) till detta värde, vilket kommer att möjliggöra en trä läpp över isen, och att slutsumman är hur brett virket kommer att behöva vara för gränsen till din bakgård ishall.

Styrelser som är 8 inches (30,5 cm) eller 10 inches (25,4 cm) bred är en bra bredd för en bakgård ishall gränsen. Om den slutliga summan av rinken höjd är mindre än 8 inches (30,5 cm) eller 10 inches (25,4 cm), då kan du använda dessa standardstorlekar. Varje belopp som överstiger 10 inches (25,4 cm) kräver att du använder dyrare, bredare brädor. Istället kanske du vill flytta din rink till en plattare plats.

Sedan behöver du för att beräkna storleken på plast rink fodret. Den rinken kan tätas med en liner som kommer att behöva köra upp den inre kanten av rinken ramen, ner på utsidan av ramen, och stoppa under. För att tillgodose detta, måste du lägga 38 inches (96,5 cm) till längden och bredden på rinken dimensioner om 8-tums (30,5 cm) breda brädor används. Om 10-tums (25,4 cm) breda brädor används, så måste du lägga 46 inches (116,8 cm) till längden och bredden på rinken för att få den slutliga storleken på fodret behövs.

Vid järnaffär, kommer du behöva köpa längder av 8-tums (30,5 cm) eller 10-tums (25,4 cm) breda brädor som passar omkretsen på din rink. Om rätt storlek inte är tillgänglig, kan du be butiken för att skära skivorna. Se till att få 1-tums (2,5 cm) tjock tryckimpregnerat virke för ramen. Du kommer också att behöva köpa en låda med 1-tums (2,5 cm) lång belagda skruvar, åtta 90-graders vinkelfästen och ett plastfoder eller presenning. Om du måste pussla styrelser tillsammans för att göra upp kanterna på rinken, måste du köpa två raka konsoler för varje skarv.

Hemma ligger brädorna ut längs omkretsen av rinken. Om styrelserna måste sammanfogas för att kompensera längden på en kant av rinken, använd två raka fästen i varje led. Därefter fäster två 90-graders hörnfästen i varje hörn för att göra rinken ramen. Placera fodret inne i rinken och så smidigt som möjligt, kör fodret upp och ner den inre och yttre kanten av ramen och stoppa den under. Stuff hö, löv, eller snö under några luckor i ramen, så att, när fodret är fylld med vatten, gör vattnet inte dra linern från under ramen och orsaka en tår.

Använda trädgårdsslang, fyll isbana med 2 inches (5,1 cm) av vatten. Beroende på hur kallt det är, kan det ta några veckor för isen att helt frysa. När isen fryser fast, är din bakgård isbana redo för affärer.

  • En platt stycke mark krävs när man skapar en bakgård isbana.
  • Det behövs en måttband för att göra en bakgård isbana.