Vad är en Pocket Gopher?

October 3

Fickan gopher är en typ av gopher som generellt kan hittas i hela Nord- och Centralamerika. Det tros vara cirka 35 arter av fick gopher, alla tillhör familjen Geomyidae. Dessa djur gör vanligtvis sina hem under jord, och deras hålor kan ofta vara ganska stort. Ett enskilt djur ofta kan bygga om 200 meter (182,8 meter) av tunnlar i 12 månader, och kan flytta upp till fyra ton (3,63 metriska ton) jord att göra det. Den genomsnittliga pocket gopher lämnar högar av jord på munnen av dess håla tunnlar, och eftersom de föredrar den lösa, fuktig jord av gårdar, trädgårdar och gräsmattor, många människor anser dem en olägenhet. Beroende på art, kan en ficka gopher variera i vikt från 7 gram till £ 1 (7.05 gram till 2.2 kg), med hanar brukar vara mycket större än honorna.

Den grävande gnagare känd som en fick gopher fått sitt namn från dess karakteristiska ansikts påsar. Dessa påsar kan normalt hittas på utsidan av Gopher ansikte, på vardera sidan av dess huvud. De börjar oftast på sidorna av munnen och kan nå till baksidan av skulderområdet. Den gnagare ansikts påsar är vanligtvis lurviga både inne och ute. Dessa gophers vanligtvis upplaget stora mängder mat i sina hålor, och dessa ansikts påsar hjälpa djuren bär att mat tillbaka till sina bon.

Den genomsnittliga fick gopher börjar avel i den första våren efter dess födelse. Vissa arter häckar bara en gång om året vid en viss tid på året, medan andra får fortsätta avel under hela året och producera flera kullar. Bland dem som föder bara en gång om året, ung vanligtvis föds på våren eller försommaren. Honorna bär normalt sina ungar i ca 18 dagar. Den genomsnittliga kullen innehåller 07:58 unga gophers, som kommer att vara kvar med sin mamma i minst 40 dagar.

Medan vissa arter kan växa ganska stora, kommer den genomsnittliga fickan gopher nå en vuxen längd på 5,5 till 12 inches (13,9-30,5 cm) och väger mellan 4.2 och 12.4 gram (120-350 gram). De är oftast brunaktig till färgen, även om päls färgen kommer ofta varierar att smälta in färgen på jorden finns i ett djurs livsmiljö. Dessa djur brukar inte hibernate, och kommer i allmänhet att fortsätta sin grävande verksamhet under hela vintersäsongen. De livnär normalt på en diet av gräs, rötter och blad, men de är kända för att mata på odlade grönsaker och kan skada träden genom att mata på sina rötter.