Vad är Optiska Vändkors?

November 17

Optiska vändkors används i många stora företag och företag. De har många olika fördelar jämfört med traditionella vändkors system eller kortinpasseringssystem. Den sofistikerade teknik som används i optiska vändkors innehåller många sensorer som innehåller en matris av detektionsbalkar. Balkarna upptäcka varje gång en person går genom vändkorset. Optiska vändkors sensorer placeras också vid mycket låga nivåer för att avskräcka människor från att krypa genom vändkorsen olagligt.

Det finns många sätt en obehörig person kan passera genom ett system för inresa obemärkt. Ett vanligt sätt är tailgating, vilket sker när en person följer en annan in i en byggnad efter första personen har använt sitt ID-kort för att öppna dörren. Användning av optiska vändkors kan eliminera denna praxis. Om någon kommer in utan att använda ett giltigt ID-kort, då ett larm varnar säkerhetspersonal.

Balkarna i optiska vändkors kan övervaka antalet människor som kommer in i en byggnad med hjälp av ett kort, en person systemet. Om fler än en person bryter strålen efter ett ID-kort presenteras, då systemet kommer att märka. Optiska vändkors är ett mycket användbart system för byggnader med en hög grad av människor som kommer in och lämnar. De är också användbara för att övervaka hur många människor är i byggnaden vid varje given tidpunkt i händelse av nödutrymning.

I motsats till det gamla ID-kortsystem, optiska vändkors har många olika programmerbara alternativ. De kan ställas in för både inkommande och utgående trafik använder kort tillgång för båda riktningarna. De snabba också upp posten processen, som dörren eller vändkorset inte behöver stängas för att låta en annan för att komma in. Så länge kortet presenteras, kan beträdas av en person. Upp till 40 personer en minut kan tillåtas genom tillgång med hjälp av optiska vändkors.

Optiska vändkors är ett utmärkt alternativ om du vill att din lobbyn att ha en öppen planlösning look. De kan vara snygg och diskret, och de också eliminera behovet av dörren personal. De projicera en bild av skydd och säkerhet, men inte förringa det estetiska av inredningen.