Vilka är de olika typerna av Adoption Kvalifikationer?

October 8

Många adoptionsKraven varierar beroende på platsen. De olika typerna av adoptions kvalifikationer inkluderar skickligt en kriminell bakgrund kontroll, som har ett hem med en säker miljö för ett barn, och med den finansiella stabiliteten. Adoptionsbyråer kan också kräva att anta föräldrarna att ge medicinska historia rapporter för att bevisa att de är friska. Äktenskap utvärderingar ofta bedrivs för att kontrollera om stabilitet i gifta par som söker att adoptera ett barn.

Myndigheter förbjuder föräldrar med en missbrukande kriminella förflutna från adoptera barn eller bli fosterföräldrar. Den kriminella bakgrund kontroll skall vara fri från anklagelser om barn vanvård eventuella brott som innefattar våld mot andra, och bedrägeri. Adoptionsbyråer kan kräva en bakgrund undersökning av alla vuxna som bor i hushållet förutom föräldrarna. Familjemedlemmar som bor utanför hemmet kan bli intervjuad under kvalificeringsprocessen.

Ett hem bedömning används av adoptionsbyråer för att avgöra om de blivande föräldrarna har ett tryggt hem för barn. Hemmet måste vara utrustad med standard säkerhetsanordningar såsom arbets rökdetektorer och täckta försäljningsställen. Inspektörerna kontrollerar också att se om det finns rent vatten tillgängligt och tillräckligt med utrymme för barnet att leva bekvämt. Om människor antar ett handikappat barn, kan adoptionskvalifikationer omfattar att ha ett hem som kan rymma hans eller hennes behov.

Föräldrar som är intresserade av att adoptera barn måste vara ekonomiskt stabilt. Det är en av de viktigaste adoption kvalifikationer på grund av kostnaderna. Adoption är inte bara för människor med stora summor pengar, men byråer vill kontrollera att de blivande föräldrarna vet hur man ska hantera sina finanser på ett ansvarsfullt sätt. Inkomsten av föräldrarna måste vara stadig och inte fluktuera kraftigt.

Myndigheterna kräver föräldrarna att vara mentalt och fysiskt friska höja adoptivbarn. Dessa adoptions kvalifikationer verifieras genom att utföra medicinska utvärderingar på blivande föräldrar. Journaler kan också förvärvas för att kontrollera tidigare hälsofrågor. Terminal sjukdomar kan avsevärt minska den förväntade livslängden för en blivande förälder. Funktionshindrade föräldrar kan fortfarande att framgångsrikt kunna anta så länge funktionshinder inte stoppa dem från att fullgöra sina föräldraroller.

Gifta par kan behöva uppfylla specifika adoptionskrav som kan inkludera att vara gift för ett visst antal år. Långa intervjuer måste också genomföras för att bestämma hur de par interagerar med varandra och för att upptäcka deras sätt att hantera konflikter. Det är nödvändigt för båda parter att vilja bli adoptivföräldrar och ge sitt samtycke.

  • Fosterföräldrar kan få rätt att adoptera ett barn från fosterhem systemet om ett barns biologiska föräldrar förlorar föräldrarättigheter.
  • I USA, är ett hem studie typiskt att fastställa om en förälder eller par är lämpliga att adoptera ett barn.