Hjälper dig med Reiki

September 6

Reiki är en skonsam helande energi. Din kropp kan använda denna energi för nästan vad som helst den behöver. Här är några vanliga skäl att använda Reiki:

  • Du är stressad och behöver några anbud kärleksfull omsorg.
  • Du tar läkare ordinerade mediciner och vill minska eller eliminera biverkningarna av dessa läkemedel.
  • Du är låg på energi eller känner bla eller omotiverad och behöver en pick-me-up.
  • Du har inte sovit bra.
  • Du känner fastnat känslomässigt eller mentalt och vill ha några insikter om hur man kan gå vidare.
  • Du vill bara en härlig behandling för din kropp, själ och ande.

Du kan tänka på Reiki som en dos av kärlek. När du får ett Reiki session, kommer du att känna av effekterna att kärleken kan ge dig. Detta är inte kärlek från någon särskild person; det är bara det väsentliga i kärlek och hur det kan läka dig.

Hur kan Reiki hjälpa dig? I oh så många sätt. Reiki hjälper dig att göra följande:

  • Relax: Viljan att känna sig mer avslappnad är den främsta anledningen människor försöker Reiki. Om du känner dig orolig, stressad eller spänd, Reiki kan hjälpa dig att känna dig lugnare. När du känner dig avslappnad, är din kropp bättre kunna hantera livets upp-och nedgångar. Eftersom Reiki hjälper avslappning, kan det hjälpa dig att hantera och läka från eventuella problem eller sjukdom.
  • Hantera en fysisk sjukdom: Ett annat viktigt skäl människor försöker Reiki är att bidra till att lösa sjukdom eller smärta. Din kropp är gjord av energi, och Reiki hjälper till att balansera din energi och ta bort eventuella block för att flödet av energi. Reiki fungerar inte bara för att minska ångest, minska smärta och koppla dig men fungerar även på den bakomliggande orsaken till sjukdomen.

I en familjesituation, hjälper Reiki att läka allt från mindre repor och blåmärken till influensan eller till stora olyckor eller långvariga sjukdomar. Åtminstone, Reiki slappnar du nog så att du kan ha en bättre attityd mot din sjukdom, som hjälper dig att få bättre snabbare.

  • Hantera en känslomässig upprörd: När du lider en förlust, såsom död av en nära anhörig eller slutet på relationen, du kan säkert dra nytta av det uppsving som Reiki kan ge. Här är några exempel på tillfällen att prova Reiki:

När du lider en känslomässig chock, såsom förlust av en anhörig eller vän: Även om du drabbas av en tragisk förlust, kan Reiki vara en av de metoder för att hjälpa dig hantera denna förlust och bygga ditt liv.

Under livets övergångar: Förändringar i livet, även positiva förändringar, kan vara stressande. Flytta hem, börjar ett nytt jobb, eller få barn kan röra upp den känslomässiga potten, och Reiki kan hjälpa dig att förstå din situation och känner sig redo för förändring.

Om du är i emotionell utbrändhet: Kanske du tar hand om en äldre förälder, försöker vara supermom för små barn, eller två jobb att gå ihop. Om du känner att du är i slutet av din rep eller på väg att falla sönder, kan Reiki hjälpa.

När du gör beslut: Anta att du har ett stort beslut livet att göra och du känner fastnat. Du kanske försöker ta reda på om du vill ändra en relation eller jobb eller vilka åtgärder som ska vidtas för en affär. Kanske du vill ha lite klarhet om vad man ska göra om en fysisk åkomma. Reiki hjälper dig att slappna av, och medan du kopplar av, svaret bara kan komma till dig!

  • Känn andligt ansluten: Som du koppla av med Reiki, du loss från vardagens bekymmer och oro. Nu kan du höra den stilla rösten inom dig. Du kan känna dig lugn. Du ansluter med ditt högre jag och med anden. En del människor tycker att Reiki hjälper deras intuitiv process, så du bara kan väcka din inre psykiska!