Vilka är de bästa tipsen för att hålla en Travel Journal?

August 27

Många resenärer föra resedagbok för att hjälpa dokument viktiga händelser, personer eller händelser som inträffar på en resa. Detta är ett bra sätt att hålla minnen levande, och författaren kommer att kunna gå tillbaka till tidskriften i åratal. Det är viktigt att komma ihåg är dock ibland mindre är att mer: en mindre tidskrift packar bättre och är lättare, och färre detaljer ibland gör för bättre läsning. Var selektiv både om vilken typ av tidskrift som valts för att skriva och de poster som valt att skriva om i resedagbok att garantera att innehållet är intressant och tillgänglig.

En resa-värdig resedagbok kommer att vara små och packbar, lätt och enkelt att skriva in. Vissa resenärer väljer att köpa tidskriften samtidigt på resan så det har särskild betydelse i sig. Andra väljer att köpa en robust bärbar dator hemma så resan till destinationen kan krönika också. Oavsett vilken metod som väljs, är det en bra idé att välja en lätt, inbunden tidskrift som kommer att stå upp till missbruk av resande. Välja en lämplig penna för att gå med resedagbok är lämpligt också. Försök att välja en robust penna som inte kommer att läcka, och en som kommer att packa lätt. Vissa tillverkare gör rese pennor som kollapsa eller vika in på sig själva för enkel förvaring.

Resenären bör vara selektiv om vad han eller hon skriver om i resedagbok. Det kommer vara frestande att krönikan var obetydlig händelse som inträffar på resan, men de bästa tidskrifterna kommer i stället fokusera på stora evenemang och händelser längs vägen. Det bidrar till att överväga vem som ska läsa resedagbok så författaren har en uppfattning om vilken typ av publik som han eller hon skriver för. Om tidskriften är för personligt översyn endast bör författaren överväga vilka berättelser och fakta kommer att vara mest intressant senare när han eller hon går tillbaka för att läsa den. Utseende, känsla och lukten av Sixtinska kapellet kan vara lämpligt foder för en tidskrift, till exempel, men en krönika den ändlösa tid i kö för att komma in eller de mindre populärare på vägen kanske inte är värt att minnas.

Numrering av sidor i tidskriften kommer att hjälpa läsaren vid hänvisning tillbaka till en viss tid eller plats. Det kan även vara till hjälp att lämna några tomma sidor på framsidan av tidskriften för en innehållsförteckning eller index när tidskriften är fylld. Detta kommer att bidra till snabbare referens när läsaren vill veta mer om en viss plats eller händelse.

  • Utländska bundna resenärer som föra en bärbar dator att blogga om sin resa måste packa en adapter.
  • En netbook kan hjälpa resenärer på grund av sin kompakta storlek.
  • En person bör vara selektiv om vad de väljer att skriva på sitt resedagbok.
  • En resedagbok bör vara liten och lätt så att det är bekvämt att ta med på en resa.
  • En resedagbok kanske detalj sina intryck av Sixtinska kapellet utan att diskutera raden av människor som väntar på att se den.