Hur väljer jag det bästa Blister Stick?

December 27

En blister pinne är ett smörjmedel som hjälper till att förhindra blåsor vanligen orsakade av skor gnugga mot huden på fötterna vid olika punkter. Användaren bör leta efter en blister pinne som matchar hans eller hennes omgivning, eftersom vissa är avsedda för användning i varma klimat, medan andra är avsedda för användning i kyla. Vissa blister pinnar erbjuder även en deodorant effekt som vissa användare kanske gillar, eftersom det kan hålla fötterna från lukta, medan andra kommer sannolikt att hitta deodorant luktar irriterande. Blister pinnar kommer att användas på fötter, vilket kommer att sluta röra antingen strumpor eller skor, om inte båda, så det kan vara bäst att få en pinne som garanterar mot färgning. Vissa blister geler kommer att rulla på huden, ungefär som en deodorant, medan andra appliceras för hand med användaren gnugga i gelén.

Det finns flera typer av blister pinnar tillgängliga, med den största rörliga varelse klimat och miljö. En användare bör leta efter en blister pinne som matchar hans eller hennes omgivning, eftersom dessa kommer att fungera bäst, och blanda upp blister pinnar kan göra att produkten blir rinnande eller klumpiga. Vanligast är de pinnar gjorda för antingen varma eller kalla temperaturer, och antingen fuktiga eller torra klimat. Att få den högra spaken för miljön kommer att säkerställa pinnen fungerar bäst.

Vissa blister stick produkter erbjuder även en deodorant effekt för att hålla Usera € s fötter från att lukta eller för att minimera ansamling av svett. Blister pinnar med denna tillsats är vanligtvis ungefär samma pris som de utan deodorant effekter, så detta kommer ner till Usera € s önskemål. Vissa användare kommer att gilla att ha mindre illaluktande fötter, medan andra kan ogillar deodoranten luktar.

Blister pinnar används på fötterna, så att gelén kommer i kontakt med någon typ av kläder, såvida användaren inte bära skor eller strumpor. Detta innebär att användarna kanske vill få en icke-färgning blister stick. Även användare kanske inte bryr sig så mycket om färgning en relativt billig par strumpor, kan gelen sippra genom strumpan och ge fläckar på insidan av skon, vilket kan vara dyrare och mer oro.

Det sätt en blåsa pinne tillämpas skiljer sig från märke till märke. Vissa rullas på fötterna som en deodorant stick, medan andra kräver att användaren gnida gelen in i hans eller hennes fötter för hand. För att göra programmet lätt ska användaren få en blåsa pinne som gäller enligt hans eller hennes önskemål; få en pinne som lovar inget kladd också kommer sannolikt att göra det lättare att använda.

  • Vissa blister stick produkter innehåller också en deodorant för att minska fot lukt.
  • En vatten blister orsakas av friktion.