Vilka är de medicinskt bruk av Passiflora incarnata?

December 17

Passiflora incarnata, känd under det gemensamma namnet passions, är en perenn vinstockar som växer i Centralamerika och i hela södra USA. Vinrankan producerar stora, doftande blommor av lila, gult och vitt, och sedan producerar en ätlig grön frukt. Som ett hem naturläkemedel, är passiflora incarnata används över hela världen för att kontrollera ångest och sömnsvårigheter, lägre blodtryck och lätthet neuralgi. Nya vetenskapliga studier har också isolerat flera kemikalier i ört som kan hjälpa till att bekämpa cancer, Parkinsonâ € s sjukdom, leukemi, hiv, och premenstruellt syndrom (PMS).

De blad och stjälkar av anläggningen har använts i århundraden som en naturlig lugnande medicin. Vissa alkaloider och flavonoider i passiflora incarnata kan ge lindring av ångest, panikattacker, sömnlöshet, rastlöshet, hysteri, och hyperaktivitet. Denna icke-beroendeframkallande naturläkemedel också något sänker artärtrycket och ökar andning, vilket kan minska spänningar och nervositet. Infödda människor har använt denna herba € s lugnande effekt för att hjälpa människor att övervinna stress och fysiskt obehag övervinna beroende av droger eller alkohol.

Passiflora incarnata kan lugna över stimulerade nerver, speciellt ryggmärgen motoriska nerver, vilket gör örten ett utmärkt botemedel mot ryggont och nervsmärta orsakad av bältros och herpes. Den fungerar också som ett kramplösande, minskar glatta muskelspasmer. Detta gör den till en idealisk homeopatisk medicin för att lindra premenstruella kramper, colon irritabile, och smärta från överarbetad muskler. Forskare forskar Planta € s antikonvulsiv åtgärder för användning vid behandling av epilepsi och bipolär sjukdom.

En te gjort av en eller två matskedar (15-30 ml) av torkade blad, blommor och stjälkar är en lugnande tonic för nerver och smärta. Teet kan ansträngd och butelj för senare användning. En halv kopp (120 ml) av torkad ört kan också sjuda i en kopp (240 ml) av linfrö eller safflorolja, ansträngt, och tagit en eller två matskedar (15-30 ml) vid en tidpunkt. Ett utdrag ur hela växten används för att göra ett piller tillägg; en gemensam dos är 200 mg per dag, såsom behövs.

Det finns få biverkningar från användning av passiflora incarnata, men gravida kvinnor bör kolla med en läkare innan du lägger tillägget till sin kost. Anläggningen kan förvärra vissa medicinska tillstånd relaterade till höga testosteron, såsom överskjutande hårväxt, aggression, och prostataproblem. De flesta människor, dock kommer att finna det en avkopplande, mild hem naturläkemedel.

  • Passiflora incarnata är en idealisk homeopatisk behandling för IBS.
  • Passiflora incarnata kan förvärra eventuella prostatabesvär.
  • Passiflora incarnata används ibland för att behandla sömnlöshet.
  • Passionflower teer kan sjuda i safflorolja.
  • De kramplösande egenskaper av Passiflora incarnata kan vara användbar som en premenstruella krampbehandling.