Vilka är grunderna i Tractor Repair?

August 3

För jordbrukaren, om han är på heltid eller hobby sort, det finns få saker som är mer frustrerande än en icke-funktionell traktor. Traktorer verkar ha irriterande drag av att bryta ner precis när användaren är redo att ansluta till en plog eller planter, och kommer ofta göra det i den plats längst bort från ladugården eller verkstad. Den ofta upprepade "Murphys lag" säger att om något kan gå fel, kommer det. Självklart, Mr Murphy ägde en traktor.

Lyckligtvis kan grunderna i traktorreparations snabbt behärskar. Mestadels, de består av att hålla i minnet att en traktor är inte en bil eller lastbil. Denna skillnad är bäst exemplifieras av det faktum att traktorn underhållet inte är baserad på hur många miles har rest, utan snarare på hur många timmar maskinen har körts. En traktor ständigt tvingas att arbeta i mindre än idealiska förhållanden, och genomgår en högst mekanisk påfrestning.

En traktor ägare bör hålla sin affär välfyllt med reservdelar och vet hur man installerar dem. Dessa inkluderar olje- och bränslefilter, som bör ändras både på våren och hösten, och en mängd olika bälten som är specifika för modellen i fråga. Traktorer bryter bälten på samma sätt en tio-årig raster skosnören och en traktor ägare kan aldrig få nog back-ups. Dessutom, om han vill undvika flera resor till leverans butik, skulle han se till att köpa extra vatten, bränsle och hydraulslangar.

En ägare bör ha i åtanke att han inte kommer att kunna underlätta alla traktor reparationer själv. Sådan är fallet, är den viktigaste punkten är nödvändig för traktorreparationstraktorreparationshandboken. Av nästan lika stor betydelse är telefonnumret till en favorit mekaniker, svetsare, och traktordäckhandlare. Detta är särskilt sant i det senare fallet, såsom transport och ändra de stora bakdäcken av en traktor kräver specialiserad utrustning.

En hel del av traktor reparation ligger i att försöka stoppa problem innan de uppstår. Användaren ska alltid kontrollera vätskenivåer - främst olja, frostskyddsvätska, och hydraulvätskor - och se till att lufttrycket i däcken är lämpligt. Om han äger både dieseldrivna och bensindrivna traktorer, bör han se till att han inte förvirra bränslen. Det händer oftare än man kan tro, och kommer helt förstöra en motor.

Traktorer kör varmt och oftast överfallna av moln av smuts och slipmedel. Därför bör utföras en regelbunden kontroll av packningar och tätningar. Användaren bör ha gott om fett på handen, och hålla sin traktor välsmord. Tändstift bör också rengöras eller bytas på en relativt frekvent basis. Även efter följande alla dessa tips, kommer en traktor ändå bryta ner. Det bör dock göra det mer sällan och reparationsarbete bör inte innebära större operation.

  • Traktorer i ens varma klimat behöver frostskyddsmedel.
  • Traktorer kräver frostskyddsmedel precis som vanliga bilar.
  • Grunderna i traktorreparations lätt lärt sig och behärskar.