Vad är en multimedia Flash Player?

March 17

Ett multimedia Flash player är en plug-in program som låter datoranvändare att visa grafiska presentationer, animationer och videor som läggs ut på dynamiska webbplatser. Denna spelare är klassificerad som en Rich Internet Application (RIA), eftersom den måste laddas ned och installeras på användarnas hårddiskar för att interagera korrekt med tanke på webbplatsens innehåll. Spelar internetbaserade spel, tittar annonser, och tittar strömmande filmer eller TV-program ofta kräver användning av en multimedia Flash-spelare också.

De mest populära multimedia Flash player är en som kan användas med olika webbläsare samt operativsystem, som också är känd som en plattformsoberoende dator Flash player. Denna ansökan är också ofta tillgängliga att ladda ner till mobila enheter med tillgång till Internet för enkel visning på språng. En av de vanligaste bärbara enheter är en multimedia MP3-spelare som kan användas för att lagra musik och andra digitala filer som erhållits genom tekniken av en Flash-spelare plug-in. Webbutvecklare skriver innehållet för Flash spelare som använder en specialiserad webb programmeringsspråk som kan modifieras för att göra olika typer av bilder med ljud, vanligtvis raster och vektorbilder. Medan Flash player sig är allmänt tillgänglig som en gratis plug-in ansökan, är en stor del av multimedia Flash player programvara för att skriva innehåll egenutvecklade och oftast kräver köp.

En av de viktigaste fördelarna för en Flash-spelare är enkelt innehåll bärbarhet. De vanligaste installerade spelarna är programmerade att kondensera filer i mindre vektorformat, en funktion som går långt i att eliminera fördröjning som kan spend väntar större grafik eller video uppladdningar för att ladda på någon särskild webbplats. En annan intressant försäljningsargument till en dator Flash player är dess förmåga att lagra och hämta användardata såsom spelpoäng och anpassade inställningar för webbplatser som användarna besöker ofta.

Hemmabio Flash player är ett alternativ för användare som vill strömma och njuta webbinnehåll på sina TV-skärmar. Detta media installationen kräver viss hårdvara, nämligen en mottagare som kan upprätta en bredbandsanslutning till Internet. Många av dessa hemmabio system kräver också mottagaren som ansluts till ett datormodem, även om vissa mottagare har trådlös anslutning till en router som en alternativ metod. Förutom att visa interaktiva webbplatser med grafik, kan denna typ av multimedia Flash player användas för visning filmer på begäran och lyssna på musikfiler.

  • En MP3-spelare är en bärbar enhet som använder flash player teknik för att lagra musik och andra digitala filer.