Hur får jag välja den bästa Wicker utemöbler?

November 8

Ett av de enklaste sätten att klä upp en uteplats är att köpa kvalitetsrotting utemöbler. När rätt bitar väljs, kommer möblerna skapar en attraktiv och inbjudande atmosfär som bidrar till den övergripande charmen i hemmet. För att göra de rätta valen med dina rottingmöbler inköp, finns det några tankar som du bör ha i åtanke.

Skala är mycket viktigt när man väljer rotting utemöbler. Större bitar på en mindre uteplats med begränsad golvyta kommer bara att göra området ser trånga och föga inbjudande. Samtidigt kommer små korgstolar, lounger och tabeller förlorat av en stor uteplats, lämnar utrymme med en känsla av försummelse och stil, även om bitarna är av högsta kvalitet. Matcha omfattningen av trädgårdsmöbler med dimensioner uteplats utrymme och du kommer att skapa ett bra utseende.

Design är en annan viktig faktor vid inköp rotting utemöbler. Som med inomhus möbler, är det möjligt att köpa flätade bitar som är mycket traditionella i design eller gå med bitar som är mer eklektiskt vad gäller form och konstruktion. Om målet är att skapa en vilsam plats där familjen kan njuta av en lugn stund, gå med den traditionella stilen. Men om du föreställa uteplatsen som en plats för fester, får de mer eklektiska bitar vara precis vad du behöver.

Tillsammans med design och skala, du vill köpa rotting utemöbler som är konstruerad med material av hög kvalitet. Håll dig borta från rottingmöbler gjorda av rekonstituerad pappersfiber; det helt enkelt inte hålla sig väl med tiden. Bambu är bra om utrymmet inte kommer att se en hel del användning, men tänk på att det är så robust som rotting. Om din uteplats är utsatt för väder och vind, kanske du vill överväga utemöbler som är gjord med plast, eftersom plasten kommer att stå upp för sol, vind och regn mycket mer effektivt än någon typ av naturlig rotting.

Var uppmärksam på byggandet av ramen och täthet av väven. För ren styrka, kommer en kraftig aluminiumram stödja en hel del vikt över tiden och fortfarande hålla sin form. För att lägga styrka till pjäsen, leta efter en nära väva. En tät väv kommer att öka uthålligheten och stöd av ramen, medan en lösare väv som knappt döljer ramen kommer sannolikt att brytas ner inom en relativt kort tidsperiod.

Se alla rotting utemöbler du köper är belagd med någon sorts tätningsmedel. Detta kan vara färg eller en hartstätning som gör den naturliga skönheten i rotting att lysa igenom. Eftersom möblerna kommer att bo utomhus, kommer ett skyddande skikt eller beläggning också förlänga livslängden på de flätade bitar, så att du kan få mer användning för dina pengar.

Välja den bästa rotting utemöbler för ditt hem är inte en svår uppgift. Genom att titta på bitar som är rätt storlek för det utrymme, görs med material av hög kvalitet, och skyddas med rätt typ av tätningsmedel, är du säker på att hitta precis vad du vill.

  • Wicker utemöbler bör byggas av material av hög kvalitet.