Hur väljer jag det bästa Heat Pack?

October 31

Att välja en värmepaketet kanske inte låter som en komplicerad process, men det finns massor av olika stilar, former och dofter tillgängliga från butiker och på nätet. De som letar efter denna post får finna sig överväldigad med alternativ, så minska ner de val för att söka efter en viss typ av värmepaketet brukar hjälpa effektivisera sökningen. Konsumenterna behöver vanligtvis att besluta om form, storlek, värme stil, och doft när man väljer en. Det finns ofta flera val i var och en av dessa kategorier, så förstående oneâ € s behov kan hjälpa valet att gå snabbare.

Hur värmepaketet kommer att värmas är en av de första saker en konsument ska välja. De flesta är elektriska eller kan värmas i mikrovågsugn. Elektriska värmepaket är allmänt platt och har ett nätverk av ledningar inuti ett plasthölje som omfattas av mjukt tyg. Dessa fungerar bra för att linda runt kalvar, armar, eller placera mot ryggen. De donâ € t utgör vanligen bra mot skarvar eller halsar, och måste anslutas till ett eluttag för att arbeta, vilket gör dem relativt orörliga.

Microwavable värme förpackningar är vanligtvis fylld med torkad ris, bönor, linser, eller linfrön, och upphettas under flera minuter i mikrovågsugn. Deras formbara innehållet tillåter dem att bildas mot nacken, runt handlederna, över knäna, och över bakkroppen. De brukar komma med en tvättbar yttre höljet och är tillverkade i många former och storlekar. Användare kan också lägga dem i frysen för att förvandla dem till snabba och enkla is förpackningar.

Nästa steg i att välja en värmepåse innefattar typiskt beslutar om dess form och storlek. En elektrisk värmepaketet oftast bara finns i en form och storlek, så att folk som föredrar dessa don € t har någon fler beslut att fatta. De som föredrar microwavable värme förpackningar kan i allmänhet välja mellan hästskoformade stycken, rektanglar, långa magra rör, moon former och små förpackningar som passar i strumpor och handskar. Hästskor fungerar bra för halsen och buken, medan rektanglar och långa smala rör kan användas för lederna och ryggen. Månen former passa fint på pannan, medan små förpackningar lugna ömma händer och fötter.

När du väljer en i mikrovågsugn värmepaketet, konsumenter brukar behöva besluta om en doft också. Några av dessa förpackningar är doftlös, men majoriteten av dem innehåller örter. Konsumenterna bör utesluta dofter som orsakar allergiska reaktioner, och välj sedan en förpackning baserad på personlig smak och behov. Ömma leder gynnas vanligen från ingefära och pepparmynta, medan vanilj och kamomill är lugnande. Shoppers kanske också vill ha i åtanke att citrus och kanel sägs öka energi.

  • Hur värmepaketet värmer är en av de första saker som en konsument bör tänka på.