Hur väljer jag det bästa Glutation Whitening piller?

March 24

Medan många människor tillbringar timmar i solen försöker mörkare huden, ett betydande antal människor försöker uppnå det motsatta. Det finns många krämer, lotioner och även piller på marknaden som hävdar att minska hudens pigmentering. En av dessa produkter är glutation vitare piller, som hävdar att lätta på huden genom att öka glutation, en aminosyra som redan finns i cellerna. För att välja den bästa glutation vitare piller, måste du ta hänsyn till kvalitet, ingredienser, och kostnad.

Glutation är en potent antioxidant som förekommer naturligt i cellerna i kroppen. Produktionen av denna aminosyra kan bli nedsatt under tiden av sjukdom, miljögifter, och det naturliga åldrandet. Brister kan därefter korrigeras med hjälp av kosttillskott som hämmar melanin produktionen. Den enda huvud bieffekt av att ta dessa tillskott är en ljusare i huden över tid, både den allmänna hudton och blemmor. Därefter gluathione piller används som hudtonande behandling.

När du väljer glutation vitare piller, är det mycket viktigt att först göra en del forskning. Denna produkt anses vara ett kosttillskott, och som sådan är dess tillverkning kvalitet och marknadsföring inte reglerad eller godkänts av någon myndighet. Se till att du kontrollera recensioner av produkter som du kanske köpa, och försöker läsa recensioner från objektiva platser - inte märkets egen webbplats. Du bör också välja en som säljs via en ansedd källa eller återförsäljare som de kommer att vara mycket mer benägna att ha en genuin, kvalitetsprodukt. Imitation produkter, förutom att vara ineffektiva, kan också vara farligt.

Många glutation vitare piller har olika ingredienser och former av glutation, och detta kan göra att välja ännu svårare, särskilt med många märken som hävdar deras produkt är den bästa. Vissa komplex inte ens innehåller glutation, utan snarare de prekursorer för kroppen att göra det - glycin, glutamat, och cystin. Andra produkter innehåller L-glutation, vilket är den form som produceras av cellerna. Det finns dock en del debatt om huruvida denna form är effektivt när det tas oralt på grund av den stora storleken på molekylerna.

En annan form är reducerad glutation, där molekylerna påstås ha minskat och så absorberas lättare. Återigen, eftersom dessa tillskott inte är väl reglerad, är det svårt att veta vilken formen är bäst, särskilt som vissa kan fungera bättre för olika människor än andra. Du kommer att vilja välja glutation vitare piller som har en enterobeläggning. Detta hjälper tabletten att överleva magsyran i magen och kan förbättra absorptionen.

Välj ett märke som innehåller C-vitamin i sin formulering som det är tänkt att bidra till att öka effektiviteten i glutation. Du kan också välja att komplettera tabletterna med extra C-vitamin; Men för mycket kan orsaka hyperacidity. Vitamin E och selen tros också öka effekten, så du kanske vill välja ett varumärke med dessa ingredienser också.

Ett sätt att göra valet lättare är att få ett recept från din läkare eftersom dessa glutation vitare piller kommer från en legitim källa. Detta alternativ kan vara ganska dyrt, dock, och kanske inte är realistiskt. En fråga att ha i åtanke när du väljer denna typ av tillägg är att det kommer att ta månader, eller år, för att uppnå ett resultat, och sedan underhållsdoser kommer att krävas för att bibehålla effekten. Du måste därför välja ett tillägg som du har råd att fortsätta att köpa.

  • När man ser att köpa glutation vitare piller, är det viktigt att forska.
  • De bästa glutation vitare piller innehåller vitamin C.
  • Läkare kan skriva recept för glutation vitare piller, även om detta alternativ kan vara dyrt.
  • Det finns många piller på marknaden som hävdar att minska hudens pigmentering.
  • Tabletter är den vanligaste formen av glutation kosttillskott.