Vad är en Lingerie Hanger?

May 24

Silky, satiny underkläder känns säkert bra. Ömtåliga material som dessa måste behandlas med omsorg, dock. Det betyder att du måste använda en underkläder hängare om du planerar att hänga dem i din garderob.

En underkläder hängare är vadderad så att vajern på galgen inte skrynklas, stretch eller peta igenom plagget. Den "hook" del av en underkläder hängare också vadderad, men inte lika tjockt som resten av hangaren. Det låter kanske konstigt, men en underkläder hängare skämmer bort dina kläder, lämnar dem i ursprungligt skick så att de alltid ser ut och känns bra. Eftersom regelbunden tråd och trägalgar kan orsaka en plaggets tyg att försvagas, är det bäst att inte använda dem. En tråd hanger kan också rosta och orsaka dina delicates att färga.

Stoppningen på en underkläder hängare är oftast gjorda av skum med en satin hölje. Tänk på att det satin delen kommer att röra dina underkläder. Många underkläder hängare också komma med ett potpurri eller ceder påse att lägga över galgen för att hålla nattfjärilar och andra insekter borta från dina kläder.

Om du inte är säker på var att köpa en Linger hängare, oroa dig inte. På många fina underkläder butiker, kommer hängare med plagget. Om den inte gör det, kan du köpa det separat, och många tror att det är värt den extra kostnaden. Underkläder galgar kan också hittas i varuhus och lågpris marts, samt på nätet.

En underkläder hängare skyddar inte bara underkläder och nattlinnen. Använd den för att skydda ylletröjor och silke och satin blusar. Precis som det gör med dina sexiga things, kommer en underkläder hängare hålla andra ömtåliga från stretching, riva eller bli svag. För mer underkläder skötsel och förvaring tips, läs plaggets etikett eller kontakta tillverkaren.

Om du inte vill använda en underkläder hängare, behöver du inte att. Underkläder kan också lagras i byrålådor. Återigen, eftersom de flesta underkläder är av fin tyg, måste du packa plagget med omsorg.

Du kan också köpa speciella lådor eller underkläder kistor för att hålla dina fintvätt väl skyddade och ur farans väg. Många väljer att packa sina underkläder med en ceder-block för att hålla plaggen fräscha och skydda dem från insekter. Mjukpapper mellan varje plagg kommer också att erbjuda skydd.

Ingenting känns bättre än att glida in i silkeslent, satiny underkläder. Tycker du inte skyldig dig själv och dina kläder, för att hålla dem väl skyddade?

  • Underkläder är tillverkad av ömtåliga tyg som måste vara försiktig hängd.
  • Underkläder hängare är idealiska för att skydda kläder av siden.