Vilka är de olika typerna av Low-Carb Dips?

May 21

Folks på låg Carb diet behöver inte längre ligga runt moaning om hur mycket de missar de krämiga, ostliknande, och nutty dips. Visst, de dagarna är över som mejeri och nötter är fyllda till gälarna med kolhydrater, men det finns gott om andra låg Carb dips som är lika fantastiskt. Dips gjorda av guacamole, salsa, silken tofu och andra saker såsom pesto och rostad röd paprika kan vara lika tillfredsställande och läckra med en extra närings bonus.

Guacamole har varit en favorit dopp i generationer. Det kan vara så enkelt som att mosa en avokado med en gaffel och tillsätta lite hackad vitlök, men lite pressad citron eller lime förgyller smakerna upp ett hack. Många fans av den gröna grejer insisterar itâ € s bara inte rätt om det doesnâ € t sjunger med lite varm zing. Dessa människor är fria att lägga till en droppe eller fyra av någon form av varm sås och gå för bränningen.

Guacamoleâ € s goda vänner, de salsor, gör stora low-carb dips på egen hand. Itâ € s sant att det finns gott om skorrade salsa som smakar fantastiskt, men många kockar föredrar nöjet att blanda upp sin egen med hackade, färska tomater och vitlök, koriander och andra detaljer som tärnad lök och grön paprika. De flesta kockar lägger värme i form av hot peppers på dessa low-carb dips, även om vissa fuska bara lite med varm sås. Inspirerade kockar kan tillägga majskorn, svarta bönor, eller några gyllene russin för sort.

Lägga en klick eller två av majonnäs ger salsa en krämigare personlighet och bättre klamra för oavsett typ av strömstare kocken serverar. Selleri och morotsstavar, gurka kilar, eller vad har du smaka ännu bättre insvept i en av dessa vackra, low-carb dips. Den här är fin också, med små köttbullar, kyckling stålband, eller grillade räkor.

Blotta omnämnandet av pesto är nog att göra alla som någonsin har smakat det bryta sig in applåder. Så länge pinjenötterna eller valnötter lämnas ut, kan den användas som bas för stora low-carb dips. Blandning i lite mayo eller något silken tofu till detta ändrar upp munkänsla och omvandlar den till en härlig, grön, sammet filt perfekt för planteras eller skaldjur såsom pilgrimsmusslor eller räkor.

Nonvegetarians kan vända upp näsan vid omnämnandet av tofu, men många en lömsk kock har funnit att den silkes sorten, vispad till en kräm i mixern och smaksatt med olika örter och kryddor, går ner lätt som, ja, dopp. Blended silken tofu har en kropp som approximerar mayo utan alla fett och kalorier, och det tar på andra smaker med vänlighet. Lägga mosad, rostad röd paprika, lite vitlök, och vissa timjan, till exempel, gör en stor dipp till grönsaker, kött, eller tempeh.

  • Guacamole dip, som tillagas med avokado, är en låg-carb dopp.
  • Röd paprika, som kan grillas och används för att göra en låg hytt dopp.
  • Guacamole kan vara smaksatt med citron, lime eller varm sås.