Vad är en Drill Bit Extension?

January 15

En borr förlängning är ett fäste för en borr för att förlänga borr, öka räckvidden för borren. Denna bilaga kan tillåta människor att borra på svåråtkomliga ställen, och det kommer också att förbättra säkerheten för arbetstagare. Hårdvara och byggvaruhus bär ofta borren förlängningar, och de kan även beställas direkt från tillverkarna. Människor kan fabricera sina egna om de har tillgång till en anläggning där kan utföras metallbearbetning, och fabricerade förlängningar kan vara användbart för anpassade program.

En mycket vanlig orsak att behöva en borr förlängning är när människor är engagerade i overhead borrning. Människor borrning overhead oftast behöver använda stegar för att nå, och de kan behöva förlänga sina armar, destabilisera själva och också skapa belastning på armar, axlar och rygg medan de arbetar. Med hjälp av en borr förlängning, kan borren hållas i en mer naturlig position nära kroppen, vilket gör att arbetaren mer kontroll och stabilitet. Detta kan också skära ner på antalet gånger stegar måste omplaceras, som arbetstagare kan nå längre från en position med hjälp av förlängningen.

Borr förlängningar kan också vara användbart för att få in svåråtkomliga ställen. Ibland gör längden på en borrkrona det omöjligt att komma in i trånga utrymmen och hörn, som huvuddelen av borren är alltför stor för att passa. Med hjälp av en borr förlängning, kan människor arbeta bekvämt utanför utrymme för att genomföra borruppgifter. Detta kan vara användbart för att göra saker som dolda sömmar och ansluter, förutom att nå in i trånga utrymmen utan att behöva demontera en del av något som en vägg eller en bil för att komma dit någon måste arbeta.

Borrkronan förlängningen består av en längd av metall med en sektion konstruerad för att låsa in i borren och en öppning på den andra änden för att rymma borrkronan. Förlängningen kan variera i längd och tjocklek. Längre förlängningar kan vara svårare att kontrollera på grund av avstånd och människor kan hålla förlängningar av flera längder så att de kan välja den mest lämpliga för en viss uppgift. När uppgiften är klar, kan förlängningen tas bort för att tillåta människor att fästa bitar direkt till borr igen.

Det är ibland möjligt att få billiga borr förlängningssatser med ett sortiment av längder. När du väljer ett kit, bör människor utvärdera kvaliteten på metallen och tillgängliga längder för att se om det kommer att möta deras behov. Ibland kan det vara mer kostnadseffektivt att köpa enskilda anknytningar som behövs.