Hur väljer jag det bästa Maternity Winter Coat?

April 28

Som de nio månaderna av graviditeten span flesta av ett år, kommer många gravida kvinnor behöver ett moderskap vinterpäls någon gång. Även om det finns vissa stilar av normalstora rockar som kan anpassas till en växande mage, är det bästa passform som vanligtvis finns i en rock utformad speciellt för gravida kvinnor. En bra päls kommer att kunna hantera ett brett spektrum av magen storlekar och har ett utseende som passar många klädstilar och tillfällen. Det kan vara till hjälp för en kvinna att vänta med att köpa en kappa tills hon är så nära som möjligt för att behöva det, eftersom detta kan hjälpa till med att hitta en bättre passform.

Medan det finns så många stilar av moderskap vinterpäls som det finns normalstora stilar, det finns ett par populära mönster som tenderar att fungera bäst. Empirestil, med knappar placerade endast över magen - antingen dubbel eller enkel bröst - är en av de vanligaste mönster. Det ger en monterad topp, medan de undre flikarna hos pälsen lös för att rymma tillväxt. Bältade rockar, med sina oändliga möjligheter till justering runt mitten, är också en populär design.

Rätt färg eller stil för en moderskap vinterpäls beror på vilken typ av ett uttalande en kvinna vill göra. Eftersom denna pälsen endast kommer att bäras under några månader, kanske hon vill köpa en mer levande, uppseendeväckande färg eller äventyrlig stil. Detta kan bidra till att öka entusiasmen över nödvändigheten av att bära samma pälsen varje dag. Andra kvinnor kan vilja hålla med neutrala färger och konservativa stilar för att se till att pälsen kommer att kunna rymma en mängd olika utseenden och tillfällen.

Även en vanlig jacka i större storlek kan rymma en växande mage, kan det också vara problematiskt. Eftersom det finns ett överskott av tyg i hela pälsen, i stället för i vissa områden, kan en vanlig päls vara obekväm och överväldiga en kvinnas figur. En större päls kan också sakna passform som krävs för att hålla pälsen nära kroppen, där det kan ge ordentlig värme, snarare än uppsamlare utåt och låta kall luft inuti. Av dessa skäl, kan köpa en moderskap vinterpäls som utformats speciellt för gravida kvinnor att bli en mer bekväm, attraktiva, och praktiskt val.

  • En gravid kvinna.
  • Det finns många stilar av rockar.